Idag plockar vi ett riktigt toppmöte från spanska La Liga, mötet mellan Sevilla och Real Madrid. En oerhört rolig match, med ett spel till ett godkänt odds som ska vara guldläge att kamma hem vinst på! Häng med…

Match: Sevilla – Real Madrid
Tips: över 2,5 mål
Odds: 1,55 @ Unibet, Expekt
Insats: 4/5 units
Spelstopp: 2009-10-04 21:00

Motivering:

Kort sagt, det här måste vara dagens bästa spel, till ett egentligen fullt godkänt odds, både för höginsats-singlar och/eller kombinationsspel som dubblar, tripplar, fyrlingar eller Trixie-system. Dessa lag är inne i en sjuk målform, och de sista matcherna har lagen på egen hand kunnat fixa detta överspelet, så när man nu ställs mot varann så borde det väl kunna bli i allafall 3 mål tillsammans, right..?

Real Madrid är inne i en riktigt vass formkurva för tillfället! Man har Fem raka segrar i ligan än så länge, och målskillnaden 16-2 under dessa matcher, riktigt starkt. Det snackades länge om att Real Madrid är en samling individuella stjärnor, inte ett spelande lag som Barcelona. Men, vad jag sett av dem så hittar de varandra förträffligt, även om stjärnstatusen hos t.ex. Ronaldo och Kaká lyser igenom. De har hittills presterat bra, inte minst Ronaldo, som krigar i toppen av skytteligan med 5 fullträffar. Risken för underspelet här kan ju vara om Real tar ledningen med 2-0, och väljer att spela defensiv-fotboll på sin ledning. Men med sin offensiva uppställning tror jag knappast det.

Sevilla har inlett strålande, och ligger med där uppe i toppen med Barcelona och Real Madrid. De har faktiskt imponerat ganska mycket på mig hittills, med ett bländande anfallsspel och ett antal gjorda mål per match, rolig TV-fotboll! Spelare som Kanouté, Luis Fabiano, Jesús Navas m.fl. som enkelt kan stänka in en balja per match. Hemma är man starka, där man vunnit båda sina matcher än så länge. I veckan storspelade de i Champions League, och åkte hem med bekväma 4-1 borta mot Rangers, starkt! Målskyttet är det inget fel på i truppen, problemet ligger lite i det defensiva. Det är ju inget monsterförsvar man besitter direkt, utan man går väl mer på taktiken; ”Full fart framåt, gör fler mål än vad vi släpper in bakåt!”. En lysande taktik, när man bettar ett överspel.
Två offensiva lag, två topplag, två lag med god form och ett saftigt målskytte de sista matcherna, två lag som har en klart vassare offensiv än defensiv. Luktar det överspel, sa ni? Jo, givetvis gör det det! Oddset är som sagt fullt godkänt, och liras med en tung insats då jag tror starkt på det!