Speltips inför Villarreal – Real Madrid 1/9-19

Obesegrade Real Madrid åker till ett Villarreal som jagar sin första seger i tredje omgången av La Liga. ”Los Blancos” inledde med att vinna premiären mot Celta Vigo med 3-1 i Zidanes första La Liga-match sedan återkomsten. I hemmapremiären var det inte lika muntert när laget tappade 1-0 hemma mot Valladolid i den 88:e minuten. Det gör att laget nu står på fyra poäng efter två omgångar vilket gör att laget är trea i tabellen med Sevilla och Atletico Madrid framför sig som enda lagen som vunnit sina två inledande matcher.

Villarreal har inte haft den roligaste inledningen. I premiären hemma mot Granada fick publiken se ett rejält målfyrverkeri när man tappade ledning med 4-2 under matchens sista kvart. Därefter ställdes laget mot Levante på bortaplan. Trots en drömstart med mål efter tredje minuten av Moreno, tappade laget återigen ledningen, den här gången efter att ha dragit på sig dubbla straffar inom loppet av fem minuter som Roger förvaltade vid båda tillfällena. Man kan lugnt säga att Villarreal inte haft marginalerna på sina sida med sig, men frågan är hur länge man orkar stå emot giganten Real Madrid.

Speltips Villarreal – Real Madrid

Oddsanalys Villarreal – Real Madrid

Real Madrid har satsat stort inför säsongen efter förra årets fiasko. Nu är Zinedine Zidane tillbaka, mannen som förde laget till tre raka ligatitlar och en La Liga-titel. Pengarna har spenderats i sommar och ”Los Blancos” har förstärkt truppen för att klättra tillbaka till toppen som den stormakt man är och vill fortsätta vara. De två första matcherna har lämnat en del att önska men det ser ändå betydligt bättre ut än vad det gjorde vid samma tidpunkt förra säsongen.

Mot Villarreal tror vi att klasskillnaden kommer att lysa igenom, framförallt med tanke på att det väntar landslagsuppehåll efter matchen vilket gör att bästa lag kommer spela och ge allt. Med detta i åtanke väljer vi också att betta på Real Madrid som segrare, trots att de spelar på bortaplan. Bäst odds får vi hos Bethard som ger 1,91 på bortaseger.

2-1. 4-4, 1-1 och 1-3, där har ni de inledande resultaten för de båda lagen. Bara en match är under 2,5 mål och det känns inte som det kommer upprepas. Därför spelar vi över 2,5 mål och får bra hos Betsson som erbjuder 1,41.

Benzema har varit het under säsongsupptakten och gjort mål i båda de inledande matcherna. Vi tror han återigen hittar nätet och spelar honom som målskytt hos Unibet till oddset 1,90.