Användarvillkor och regler

Följande villkor och liknande sidor förklarar hur användare kan ta lagenlig användning av SpelaSpel.se. Vi förser med information om vad vi gör på vår Om Oss-sida. Genom användning av vår sida, godkänner du användarvillkoren. Vänligen läs igenom villkor och regler för användning av SpelaSpel.se noggrant. Använd ej sidan om du ej samtycker med användarvillkoren. Vänligen också läs SpelaSpel.se’s Cookies och Integritetspolicy, som förklarar hur vi behandlar all personlig information som vi samlar från dig.

Innehållet på SpelaSpel.se

Innehållet som vi förser på SpelaSpel.se är för informativ och allmän information enbart och användning av hemsidan är kostnadsfri. Innehållet skall ej användas för olagliga aktiviteter och användare är ansvariga för att avgöra om dem är över den lagliga åldersgränsen för gambling i deras jurisdiktion. SpelaSpel.se strävar efter att tillhandahålla korrekt innehåll, recensioner, nyheter och erbjudanden. Däremot, det innehåll som erhålls är enbart för informationssyfte och ska accepteras av våra användare på egen risk. Tredje parter kan ändra eller avsluta erbjudanden som vi visar, när som helst. SpelaSpel.se uppdaterar kontinuerligt med nytt innehåll eller webbdesign. Men kan ej garantera ett innehåll fri från avvikelser. Innehållet på vår sida kan vara inaktuellt vid obestämd tid, och vi är utan skyldighet att uppdatera det.

Begränsning av vårt ansvar

SpelaSpel.se hålls ej ansvariga gentemot användare för någon förlust eller skada som uppstått genom användning av hemsidan och är ej ansvarig för några uppkommande fel från:

–        Oförmåga att använda vår hemsida.

–        Användning av eller tillit av det innehåll på vår sida.

–        Förlust av vinst, försäljning, affärer eller intäkter.

–        Förlust av affärsmöjlighet, goodwill eller rykte.

Immateriella rättigheter hos SpelaSpel.se

SpelaSpel.se är ägare och licensinnehavare för immateriella rättigheter på hemsidan och allt underlag som publiceras här. Innehållet är skyddat av upphovsrättslagar och föredrag från det jurisdiktion som du når hemsidan från. Du får ej lov att använda någon del av innehållet på vår hemsida för kommersiellt bruk.

Vi tillåter endast användning av SpelaSpel.se för privat bruk. Du godkänner att aldrig använda hemsidan för kommersiellt eller affärsmässigt syfte, och vi har ingen skyldighet vid förlust av vinst eller förlust av verksamhet. Vi reserverar oss rättigheten att neka förfrågningar om borttagning av innehåll, om ej  innehållet anses som oetiskt, falskt, diskriminerande, sexuellt inriktat, hotfullt, strider mot personers integritet eller överträdelse av en internationell lag.

Virus

Vi kan ej garantera att SpelaSpel.se är säker eller fri från virus. Användare är ansvariga för att skydda sina egna enheter från virus och skadeprogram. Vi hålls ej skyldiga för någon form av förlust eller skada orsakad av virus, överbelastningsattack, eller någon annan teknologiskt skadligt underlag som kan påverka datorns utrustning, datorprogram, data eller annat skyddat material kopplat till din användning av SpelaSpel.se eller till din nedladdning av något innehåll på den, eller på någon webbsida som är länkad till den. Vi accepterar ej något försök att missbruka SpelaSpel.se och medvetet implementera skadeprogram eller attackera hemsidan. Relevant myndighet för rättsväsendet blir informerad och din rätt att använda vår sida upphör omedelbart.

Källor och externa länkar via SpelaSpel.se

Där vår sida innefattar externa länkar till andra domäner och källor som tillhandahålls av tredje parter, är länkarna endast erbjudna för informationssyfte. Majoriteten av länkarna är riktade till våra affärspartners, vilka erbjuder online tjänster för spel och betting. Vi har ingen kontroll över det innehåll som visas på dessa hemsidor och tar inget ansvar för webbsidans innehåll som länkar till SpelaSpel.se. Vi är utan skyldighet för någon förlust eller skada som kan uppstå vid din användning av dem.

Användare är tillåtna att länka till SpelaSpel.se, förutsatt att det är gjort på ett rättvist och lagligt sätt, som ej utnyttjar eller skadar vårt rykte. Du får ej lov till att skapa en länk till vår sida på någon webbsida som ej ägs av dig eller olagligt associerar den här sidan med din egna hemsida utan tidigare godkännande. Vi reserverar oss rätten att upphäva tillstånd om länkning utan förvarning. Vi får revidera SpelaSpel.se’s villkor och regler för användning när som helst genom att ändra den här sidan. Vänligen kolla upp denna sidan då och då för någon uppdatering av denna policy.

Vänligen kontakta oss vid frågor och funderingar här.