Speltips

Vi välkomnar varmt alla våra besökare som vill ha speltips levererade från vårat team av erfarna rekare. Våra speltips är utformade att passa alla som är intresserade av att betta på sport. Så oavsett om du som nybörjare eller mer erfaren bettare söker speltips för att öka på vinsterna ännu mer hoppas vi på att kunna ge dig en hjälpande hand i bettandet. Du kan förvänta dig välanalyserade speltips med kloka argument om varför rekaren tippar på den utgången som läggs fram i speltipset. Vårat mål med våra speltips är att ge dig som läsare att få ut ännu mer av din betting.

Nånting du alltid måste ha i åtanke är att våra speltips inte är någon garanti till vinst. Det finns alltid en risk till förlust oavsett hur säkert ett speltips ser ut på förhand. Du måste alltid tänka på att spela ansvarsfullt och aldrig låta spelandet gå överstyr.

    Tips på bra oddssidor

  1. Reklamlänk | Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
  2. Reklamlänk | 18+ | Spela ansvarsfullt | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | 35x omsättningskrav på casino | Freespins gäller Book of Dead | 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80 | Giltig i 60 dagar | https://stodlinjen.se/ | spelpaus.se | Regler & Villkor
  3. Reklamlänk | 18+ Nya kunder | 100% Max bonus 2000kr | Minsta insättning 100 kr | Omsättningskrav 6x | Fullständiga Regler & Villkor på Snabbare.com | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se|
  4. Reklamlänk | 18+ | Giltig för nya spelare vid första insättningen. | 20x omsättningskrav | Gratisspinsen är omsättningsfria & giltiga i 60 dagar. | Ev. vinster är riktiga pengar. | Erbjudandet gäller fr.o.m. 20.02.23. |  Spela ansvarsfullt |  stodlinjen.se spelpaus.se | Regler & Villkor
  5. Reklamlänk,Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 2500 kr, gäller 60 dgr, oms krav 35x. Spela ansvarsfullt: 18+, Stödlinjen för spelare och anhöriga , Välkommen till Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller

    Regler & Villkor
  6. Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor

Vi vill täcka ett stort utbud av sporter med våra speltips!

Vi vill kunna ge våra läsare ett stort utbud av speltips inom en rad olika sporter. Det kommer att vara stor fokus på speltips inom fotboll eftersom att fotboll idag är den sport det finns mest bettingintresse kring, och ambitionen att alltid ha speltips till de största matcherna. Det kommer självklart att även finnas speltips att täcka andra stora sporter som trav, ishockey, tennis, basket, handboll, innebandy och UFC. För att du enklare ska få översikt över alla speltips kan du gå in på respektive knapp för att se alla bettingtips som finns för den sporten.

Speltips Fotboll

Fotboll är den sport som är klart dominant när det kommer till andelen speltips som finns att tillgå. Inte så konstigt eftersom att det ses som världens främsta kulturyttring och därmed finns ett massivt intresse för att betta på fotboll. En anledning till det stora bettingintresset är att fotbollen aldrig tar paus. Du har som bettare året om, alltid något att spela på. Allsvenskan kan du betta på mellan april till oktober och resten av de stora ligorna i Europa pågår mellan augusti och maj, varje år. Om vi går utanför Europas gränser finns det alltid något att spela på i resten av världen.

Det som uppmärksammas mest bland bettare här i Sverige är Champions League, Premier League, La Liga, Allsvenskan och Serie A. Det är från dessa ligor och cuper du kommer att kunna läsa mest bettingtips från våra rekare. Förövrigt kommer du att kunna läsa speltips från Europa League.

Gillar du att följa Sveriges framgångar i de stora internationella turneringarna kan du räkna med att vi även täcker med speltips därifrån. Våra rekare har som mål att ge dig mest spelvärde för pengarna genom att hitta den marknad som lämpar sig bäst för speltipset. Vi skriver även om vi hittar några extra bra eller oväntade odds på fotboll. Du kommer därmed att få ta del av allt från över/under till 1×2. Genom att läsa våra speltips skaffar du dig en bra grund till ditt fotbollsbettande.

Huvudfokus bland våra speltips kommer från våra kunniga fotbollsrekare. Det är främst här du som läsare kommer att kunna tillgå speltips. Världens största och mest populära sport är fotboll och vi på SpelaSpel delar regelbundet med odds av speltips från etablerade rekare. Allt från Premier League och Champions League till Allsvenskan och övriga ligor i Europa täcks av våra rekare. Givetvis täcker vi de svenska landslagets väg till de stora mästerskapen.

Speltips Hockey

Vi har en bred skara av rekare med stort kunnande inom ishockey som gör allt för att kunna återge så bra spelvärde som möjligt med sina analytiska ishockey speltips. Här erbjuder vi de bästa oddsen, speltipsen och marknaderna. Rekarna på denna sida har ett stort intresse av hockey betting och följer toppligorna från hela världen. Fokus ligger på SHL, NHL och det svenska landslaget.

Speltips handboll

När det kommer till handboll och odds så är det två spel som är särskilt populära. Det är den klassiska 1X2 alltså vilket lag som ska vinna matchen, men även över/under antal mål är en otroligt populär spelform när det kommer till handboll.

Då handboll är en sport där det svänger mycket och blir mycket mål så gör det att över/under spel oavsett om det handlar om antal mål i hela matchen eller under en halvlek så är det populära marknader att spela på. Men det finns såklart även andra odds på handboll och på dem stora matcherna finns det inte sällan mer än 100 olika marknader att grotta ner sig i när det kommer till odds på matcherna. 

Trav Speltips

Om du är ny till trav kan det vara svårt att veta hur och var du kommer igång med betting på sporten. Det är egentligen inte särskilt komplicerat. De flesta travkategorier delar flera egenskaper och när du väl bekantat dig med ett blir det smidigt att hoppa mellan kategorierna beroende på ditt spelhumör.

Först behöver du veta hur du tippar på dina favoritkategorier. Sedan 2019 har ATG inte längre monopol på sporten vilket innebär att alla svenska spelbolag kan erbjuda spännande odds på trav, men om du är intresserad av ATG:s klassiska spelformer är det via dem du behöver betta. Det finns flera olika kategorier att välja mellan och en lättöverskådlig översikt hittar du längre ner på sidan.

För att förenkla för dig som ny spelare har vi sammanställt en lång lista över gratis travtips som lämpar sig till dig som aldrig har tippat på trav förut, men även du som erfaren travexpert kan hitta ett tips eller två här nedan som eventuellt kan komma till användning för nästa spel.

Men vad exakt innebär travtips? Tanken bakom våra tips är att ge dig kunskapen som du behöver för att klura ut hur, var och när du borde betta. Det är mycket terminologi som du kommer att behöva lära dig, men om du älskar sporten blir det en lärorik och rolig upplevelse.

UFC Speltips

UFC har länge varit en kontroversiell sport men sporten får allt större fäste även hos den breda massan i Sverige. Mycket tack vare de svenska framgångarna genom Alexander ”The Mauler” Gustafsson, Sveriges största stjärna inom UFC. Vi på SpelaSpel har rekare som täcker de största fighterna inom UFC som vanligtvis arrangeras i Las Vegas. Men i takt med att sporten har fått större fäste internationellt har vi fått se allt fler evenemang utspridda över hela världen. 

Boxning Speltips

Boxning må vara en kontroversiell sport för vissa men det går inte att se mellan fingrarna på den miljardindustri som boxningen genererar. Idag är det inte bara de bästa boxarna som lockar stort intresse utan vi har också fått se flera kändisar och gamla legendarer gå matcher och få stor uppmärksamhet. Vi på SpelaSpel har stenkoll på boxning och täcker allt från matcher om världmästarbälten till de hetaste kändismatcherna.

Basket tips

Att spela på Basket om man inte har koll på sporten sedan tidigare med alla regler och liknande kan såklart vara svårt, men basket är en väldigt enkel sport att lära sig och framför allt är det en väldigt underhållande sport att kolla.

Det blir massor med mål och i NBA som är världens största basketliga är det även mycket show kring matcherna. En sak att tänka på när man spelar på Basket är att inte enbart kolla på vad lagen har för spelare utan även kolla lagets form och spelschema, det är intensivt matchande i de största ligorna och lagen spelar många matcher på kort tid vilket gör att dagsform ofta kan slå kvalitet.

Tanken bakom våra speltips

Vårt mål är att vi vill kunna ge våra läsare nya heta speltips varje dag, men tyvärr är det inget vi med 100% säkerhet kan lova att det kommer att finnas eftersom att bettingutbudet är väldigt skiftande. Det vi prioriterar främst är att alla läsare ska känna tillit till våra rekare och förhoppningen att tipsen ska leda till vinst. Våra rekare kommer att i deras analys fokusera på att vara så uppriktiga som möjligt. Om vi tar ett speltips för en fotbollsmatch som exempel finns det många olika faktorer att väga in som kan påverka resultatet. Det kan vara allt från skador till stämningen i truppen, både bland medspelare och tränare. Målet från skribenterna är att ta med dessa beräkningar i sina speltips och i analysen återge deras syn på vad det kan ha för påverkan för utgången.