Malmö FF – NK Domzale Viktigt Champions League Möte 1/8

Malmö FF jagar nytt gruppspel i Europa League för andra året i rad och behöver vinna eller spela 0-0 eller 1-1 för att ta sig vidare till tredje kvalomgången där isåfall holländska Utrecht eller bosniska Mostar väntar. Men först måste MFF ta sig förbi Domzale som ställde till stora problem för ”Di Blåe” i första matchen. Slovenerna tog ledningen två gånger om men Malmö svarade båda gångerna blixtsnabbt med mål från Rasmus Bengtsson och Markus Antonsson. Nu väntar hemmamöte och returmatch för MFF som siktar på att ta sig till gruppspel i Europa League. Skulle de klara det vore det en enorm bedrift men fokus måste först ligga på returmatchen mot Domzale.

Speltips Malmö FF vs NK Domzale

  • Att MFF skulle hålla nollan ser vi dock inte som sannolikt. Domzales offensiv är vass och sårade Malmös försvar rejält senast. Samtidigt bör Malmö klara av att stänka in någon boll. Därför spelar vi att båda lagen gör mål och hittar fina odds hos Nordicbet till 1,81.
  • Anders Christiansen är MFF:s näst bäste målskytt den här säsongen och är den som klart spelat bäst efter uppehållet. En spelsugen dansk mittfältsmotor tror vi hittar nätet mot Domzale och vi spelar AC som målskytt till oddset 3,60 hos Bet365.
  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Oddsanalys Malmö FF vs NK Domzale

Det blir en spännande kväll på Stadion i Malmö när den meste svenska mästaren tar emot NK Domzale i andra mötet av två i Europa Leagues andra kvalomgång. I första mötet var det slovenerna som hade övertaget och också tog ledningen två gånger om. Men två snabba kvitteringar av Rasmus Bengtsson och Markus Antonsson och en storspelande Johan Dahlin i målet gör att MFF nu har ett bra utgångsläge efter 2-2 i första mötet.

0-0 eller 1-1 räcker för att gå vidare men räkna inte med ett defensivt Malmö. Det är i defensiven som Domzale har sina stora brister och det är där MFF måste hota för att kunna få med sig ett resultat som räcker för avancemang. Därför tror vi på en offensiv match med mycket chanser. Malmö har bättre spelare, bättre organisation när spelet stämmer och ska (om de gör jobbet) inte ha några större problem med att ta sig vidare från detta dubbelmöte. Vi tror man vinner matchen och spelar en rak 1:a till härliga odds från Unibet.

Däremot blir det inte någon hållen nolla för ”Di Blåe”. Johan Dahlin är osäker till spel men oavsett om han står eller inte har Domzale tillräckligt med vapen för att kunna hota och göra mål. Vi tror att båda lagen gör mål i matchen och spelar detta hos Nordicbet.

Anders Christiansen har varit lysande efter sommaruppehållet för MFF. Dansken är lagets näst bäste målskytt och siktar säkert på mål återigen mot NK Domzale. I täta matcher har mittfältaren klivit fram och avgjort och vi tror han kan lyckas bli målskytt igen. Vi spelar därför Anders ”AC” Christiansen som målskytt till oddset 3,60.