Streama sport gratis med enkel metod

Streaming tjänster blir dyrare och dyrare, och gratis stream sidor är fyllda av pop ups, missledande information och dålig kvalité feeds. Vi vet hur frustrerande detta kan vara och därmed vill vi dela med oss av en enkel metod som låter dig streama sport gratis utan något av dessa problem + ger dig stort val av sporter och ligor att välja emellan.

1# Streama sport hos spelbolag

Vi vet, det låter märkligt att ett spelbolag ger ut något gratis utan att ha någon idée bakom det hela som genererar dom mer pengar i slutändan. Självklart har spelbolagen en plan för detta, men med en liten bit av viljestyrka så går den planen att undvika relativt enkelt och du kan få njuta av att streama sport gratis så länge tjänsten fortfarande existerar. Vilket ser ut att vara ett bra tag till! 

Vi kommer förklara hur det är möjligt att signera upp på enklast sätt, hur du aktiverar livestreamen från ditt konto utan extra krångel, varför spelbolag låter dig streama sport gratis och andra tips vi tror kan hjälpa dig. 

Skapa konto under 1 minut

Unibet är det spelbolag vi på spelaspel rekommenderar mest att signera upp hos. När det kommer till spelutbud är det tuff match mellan Bet365 och Unibet, men med Unibet kan du enkelt signera upp ett konto med bankid, vilket inte är möjligt hos Bet365 för stunden. Nedanför visar vi snabbt hur detta går till.

 1. Gå in på Unibets hemsida
 2. Klicka på skapa konto knappen.
 3. Tryck på “se alla erbjudanden” och sedan välj “jag vill inte ha välkomstpaketet” (Du får självklart välja erbjudande med om det är något du föredrar). 
 4. Skriv in ditt personnummer och sedan klick på öppna konto med BankID.
 5. Godkänn requested via BankID. 
 6. Nu är du inloggad och ett steg närmare att live streama dina favoritmatcher. 
 1. 18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Vart hittar du livestreaming sektionen

När du väl är inloggad hittar du sektionen där du kan streama gratis sport genom att följa listan nedan.

 1. Klicka in dig på odds sidan högst upp i hörnet. 
 2. Nu finns en livestream tab tillgänglig högt upp i mitten av sidan. 
 3. Inne på livestream så kan du klicka på valfri match som är live för tillfället och en videospelare kommer visas för dig.

Om du har följt våra steg så kommer du märka av att livestream videon för vardera match inte funkar ännu. Oroa dig inte, vi är på rätt väg! 

Börja streama valfri sport gratis

För att aktivera livestream skärmen för matcherna så behöver ditt konto ha minst 25 kr på ditt konto, och innan alla påhopp “Vänta ni sa ju att det skulle vara gratis!?” så låt oss förklara. Dessa pengar fungerar som en deposit, så när du verkligen behöver pengarna igen så kan du överföra tillbaks dom till ditt bankkonto igen. Det är den digitala versionen av den älskade kundvagnen hos ICA, du lägger in en peng för att använda produkten men när du är klar med den så kan du hämta tillbaka pengarna. Så om ni har 25 kr liggandes på bankkontot så kan vi fortsätta med processen. 

 1. Klicka på “insättning” bredvid din användarprofil ikon.
 2. Välj Swish och skriv in ditt nummer. 
 3. Skriv in 25 kr i fältet åt höger. 
 4. Sedan klicka på den gula stora knappen.
 5. Logga in på swish och acceptera betalningen. 
 6. Klart! Ingen avgift och pengarna hamna på kontot direkt.

*Ibland kan det ta lite tid innan livestream funktionen kickar igång. Testa logga ut och in, om det fortfarande är problem får du helt enkelt vänta ett tag så kickar den igång så småningom.

Streama gratis med Unibet

Hur du streamar med större skärm

Om du har märkt så kan du inte se i fullscreen i standardläge, det finns dock ett antal olika metoder att göra skärmen större. Den enklaste metoden som inte kräver någon kodnings kunskaper kan uppnås ifall du följer dessa steg: 

 1. Klicka på livestream sektionen och sedan klicka ett antal gånger på CTRL + i windows eller CMD + på MAC för att zooma in skärmen.
 2. Refresha sidan med f5 i windows eller CMD R på MAC. Detta gör så du kan ladda om sidan med stor skärm redo, vilket deras anti zoom in funktion inte märker av. 
 3. Hitta matchen du är intresserad av och sedan klicka på större skärm valet. 
 4. Nu kan du streama gratis sport med stor skärm! 

Varför ger spelbolag ut gratis streaming av sport?

Det finns flera anledningar till varför gratis live streaming gynnar ett spelbolag i längden, oavsett ifall vissa kunder kan utnyttja deras system. 

Locka till nya kunder

Folk älskar saker som är gratis, och om du inte redan har tillgång till Viaplay eller liknande och överväger mellan ett signera upp på ett spelbolag med livestream mot ett som inte har något, så är chansen stor att spelbolaget med livestream tar hem priset.
Kan även skapa en hel del lockande kampanjer med detta koncept!

Bygg upp lojaliteten

Som sägen går “ge värde så får du ofta värde tillbaka”. Om spelbolagen håller sina kunder nöjda och glada byggs en lojalitet upp som minskar chansen att de byter till konkurrerande spelbolag.

Möjligheten att konvertera mer från kunder

Med livestream på sidan så kommer det finnas många som använder plattformen enbart för den tjänsten. Men ifall du får in vanan att logga in på deras hemsida för att se streamade matcher och har ett stort intresse för sport, så finns det chans att förr eller senare så dyker något odds upp som öppnar upp ditt öga och ett odds faller in, som lika gärna kan leda till flera odds på vägen.

 1. 18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor