Semifinalen av Idol 2020 – vem kommer till final?

Dessa odds och speltips är aktuella inför Semifinalen i Idol 2020 den 27 november.

Endast fyra deltagare återstår inför semifinalen av Idol och efter fredagens tävling kommer det stå klart vilka tre Idoler som når finalen. Förra veckan var det Simon som fick lämna men TV4 avslöjade inte vem som fick näst färst röster vilket gör att förutsättningarna är ovissa inför fredagens semifinal.

Nästa deltagare att bli eliminerad från Idol den 27/11

Odds från Betsson

TävlandeOdds
Paulina PancenkovSe Odds
Nova Luther1.90
Nadja Holm10.00
Caspar Camitz22.00

Efter förra fredagens känslosamma kvartsfinal var det Nadja som imponerade mest med sitt andra uppträdande. Numret fick juryn att ge stående ovationer och hon visade att det blir hon eller Caspar som kommer att vinna tävlingen.

Om det var för att hon var trött på alla hyllningar till Paulina de senaste veckorna som fick henne att tända till lite extra låter vi vara osagt, men framträdandet visade att Nadja har en nivå till att lägga in med sin fantastiska röst. 

Veckans tema är ”Juryns val” där Anders Bagge och gänget valt ut en låt till vardera deltagare. I tillägg ska Idolerna välja en låt själva att framföra vilket innebär att de uppträder med två låtar vardera precis som under förra veckan. 

Lägg ett odds på vem som åker ur Idol

Dessa låtarna uppträder Idolerna med i semifinalen 

Caspar

Juryns val: River Deep Mountain High – IKE & Tina Turner

Eget val: Bang Bang – Monophonics

Nadja

Juryns val: Never Forget You – Zara Larsson, MNEK

Eget val: Greedy – Ariana Grande

Nova

Juryns val: Blow Your Mind – Dua Lipa

Eget val: Roads – Vargas & Lagola

Paulina

Juryns val: I Am Telling You I’m Not Going – Jennifer Hudson

Eget val: Addicted To You – Avicii

  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Odds vinnare Idol 2020 från Betsson 

TävlandeOdds
Caspar CamitzSe Odds
Nadja Holm3.00
Nova Luther15.00
Paulina Pancenkov15.00

Den får lämna semifinalen av Idol 2020 – Speltips 

Som oddsen visar kan det både bli Paulina och Nova som åker ur tävlingen. Nova hade en tuff kvartsfinal förra veckan där hon tappade texten i första uppträdandet och heller inte övertygade med sitt andra nummer. Samtidigt har Nova legat över Paulina i hierarkin men de senaste veckorna har Paulina från Bjuv gått från klarhet till klarhet.

Det är hugget som stucket om vem som av de båda som får lämna härnäst men tar vi oss en titt på låtarna under semifinalen är det Paulina som har övertaget. ”I Am Telling You I’m Not Going” är som klippt och skuren för den här typen av talangprogram, fråga bara Bianca Ryan; den första vinnaren av American Got Talent någonsin. Paulina visade förra veckan med ”Feeling Good” att hon behärskar den här typen av svåra men mäktiga låtar.

Novas låtar är poppiga och etablerade men har inte alls samma Wow-faktor som Paulinas. Dessutom har Nova varit något ojämn till skillnad från Paulina vars formkurva gått spikrakt uppåt och Idoler – om ens någon – har haft samma utveckling. 

Med detta i åtanke tror vi att det blir Nova som tyvärr är näste deltagare att få lämna Idol 2020. Detta spelar vi till oddset 1,90 hos Betsson.