Inför kvartsfinalen av Idol 2020 den 20 november

Dessa odds och speltips är aktuella inför fredagsfinalen i Idol 2020 den 20 november.

Det har blivit dags för kvartsfinal i Idol och fem deltagare ska bli fyra. Som väntat var det Herman som fick lämna förra veckan efter att tillsammans med Simon fått färst röster. Fredagens kvartsfinal går i kärlekens tema när deltagarna ska framföra två låtar vardera; en till fansen och en till familjen/närstående. Räkna med stor dramatik och mycket känslor när det börjar dra ihop sig ordentligt i Idol 2020.

Vem åker ur Idol 2020 den 20 november – Odds hämtade från Betsson

TävlandeOdds
Paulina PancenkovSe Odds
Simon Karlsson2.50
Nova Luther4.00
Nadja Holm20.00
Caspar Camitz50.00

Det ser ut att bli en duell mellan Paulina Pancenkov och Simon Karlsson om att få vara kvar i tävlingen. Oddsen har förändrats ganska mycket de senaste veckorna. Simon som länge varit tredje favorit till att vinna hängde löst förra veckan och mycket talar för att han får det tufft att nå semifinal. 

Caspar och Nadja är på en egen nivå och kommer med största sannolikhet stå i finalen mot varandra. Därefter är det mer ovisst men efter förra veckans uppträdande har Nova seglat upp som tredje favorit att vinna Idol 2020. 15-åringens tolkning av ‘River’ är ett av de bästa uppträdanden vi sett detta året, alla deltagare inkluderat. 

Den här veckan tror vi att det blir Simon som får lämna. Han hängde löst förra veckan och även om han är otroligt duktig går det inte att se samma utveckling som hos Paulina. Bjuv-systern har haft en makalös utveckling och har ett internationellt tryck i rösten. Klarar hon att leverera på alla toner på den svåra låten ”Feeling good” kommer hon att få tillräckligt med röster för att klara sig. 

Därför tror vi att det blir Simon som får lämna Idol den 20 november 2020 till oddset 2.50 hos Betsson. 

Lägg ett odds på vem som åker ur Idol

Kärlekstema för kvällen

Varje deltagare kommer att sjunga två individuella låtar under fredagens kvartsfinal. En låt är tillägnad fansen medan den andra är en hyllning till en familjemedlem eller någon närstående. Det är ett riktigt spännande urval av låtar som väntar under fredagskvällen där det både blir personligt och brett. Kvällens schema ser ut så här:

Till fans

 • Caspar ”When We Were On Fire” – James Bay
 • Nadja ”Love On Top” – Beyoncé
 • Nova ”Without You” – David Guetta ft. Usher
 • Simon ”To Noise Making (Sing)” – Hozier
 • Paulina ”Feeling Good” – Nina Simone

Till familj/närstående:

 • Caspar ”A Song for You” – Donny Hathaway
 • Nadja ”I (Who Have Nothing)” – Tom Jones
 • Nova ”Mirrors” – Justin Timberlake
 • Paulina ”Kärleksvisan” – Sarah Dawn Finer
 • Simon ”Precis som du vill” – Jens Hult

Odds vinnare av Idol från Betsson

TävlandeOdds
Caspar CamitzSe Odds
Nadja Holm3.25
Nova Luther8.00
Simon Karlsson25.00
Paulina Pancenkov30.00

Här kan du betta på Idol 2020

 1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Som oddsen visar är det Caspar som blir vinnaren av Idol 2020. Detta kommer han bli efter att ha mött Nadja Holm i finalen. Det har stått klart enda sedan kvalveckan att det blir någon av dessa två som vinner tävlingen då de är helt överlägsna alla andra. 

Novas uppträdande förra veckan tog henne upp till tredje favorit att vinna Idol och vi fick äntligen se det lossna till 100 procent för 15-åringen som haft enorma krav på sig själv under tävlingen. Nu fick vi se det uppträdandet vi väntat på hela säsongen och det gör också att Nova stigit i Idols hierarki.

Paulina må ha lägre odds än Simon att stanna kvar men vi tror att hon överlever en vecka till. Därefter kommer det bli tufft och det mesta talar för att Paulina får lämna nästa vecka. Därefter kommer det att återstå Caspar, Nadja och Nova där Nova blir den av de tre som får lämna efter Paulina.

Sedan blir det en duell mellan Caspar och Nadja där Caspar vinner och det kommer bli riktig spännande att betta på Idol 2020.