Speltips med högsta odds inför Malmö FF – Djurgårdens IF

Årets match i allsvenskan är här när det väntar seriefinal på Stadion i Malmö. När domaren Glenn Nyberg blåser igång matchen klockan 17:30 under söndagen är det Sveriges just nu två bästa lag som drabbar samman. Djurgården leder serien tre poäng före Malmö och har fem raka segrar i Allsvenskan utan att släppa in mål. Senaste poängtappet kom mot just MFF i en match som slutade 1-1.

För MFF blev återstarten efter upphållet inte riktigt vad man tänkt sig i Allsvenskan. Fem raka kryss gjorde att serieledningen försvann men i Europa har det sett lovande ut och de två senaste matcherna på Stadion har laget två vinster och åtta gjorda mål framåt. En oerhört häftig match där Malmö måste vinna för att ta tillbaka serieledningen medan Djurgården vid vinst tar ett järngrepp om SM-guldet.

Speltips Malmö FF – Djurgårdens IF

  • Malmö är som bäst när de måste vinna och vi tror man är för starka hemma på Stadion. Därför väljer vi att spela hemmaseger och hittar oddset 2,12 hos Betsson som det med mest spelvärde.
  • Räkna med en tät match utan allt för många mål. Senaste mötet slutade 1-1 och DIF kommer att ligga på försvar på bortaplan. Vi spelar under 2,5 mål till oddset 1,75 hos Nordicbet.
  • Malmö är starka på hemmaplan och har hålla nollan två raka matcher. Vi tror man gör det mot DIF också och spelar NEJ på att båda lagen gör mål till oddset 1,95 hos Bet365.
  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Analys av speltipsen inför MFF – DIF

Seriefinal på ett fullsatt Stadion kommer bli en upplevelse att minnas när vi sedan ska summera säsongen i november. Vinnaren här kan mycket väl också vara det lag som får lyfta Lennart Johanssons pokal i november, så viktig är den här matchen.

Malmö har fördelen av hemmaplan och att matchen spelas på gräs. Med deras återerövringspress kan DIF bli trötta över 90 minuter. Samtidigt har laget visat att man klarar av de flesta utmaningarna. Fem raka segrar med nollan intakt bakåt är imponerande men nu tror vi att sviten får ett slut borta mot MFF. Skåningarna är för starka och vi spelar därför MFF som vinnare hos Betsson som ger 2,12 på detta spel.

Traustasson har varit strålande efter sin skada, en skada som han ådrog sig mot just Djurgården efter en oerhört ful tackling. Håll ett extra öga på honom i matchen då han varit i fin form. Även om islänningen kan hitta målet tror vi inte på allt för många mål. DIF har som sagt fem raka nollor medan MFF inte släpper till särskilt mycket hemma på Stadion. Därför väljer vi också ett bet på under 2,5 mål och får bäst odds hos Nordicbet.

Faktum är att vi tror Djurgårdens offensiv är lite för svag mot MFF:s backlinje, framförallt med tanke på hur försvarsspelet sett ut senaste tiden. Därför lägger vi också ett bet på att båda lagen inte gör mål och får bra odds hos Bet365 som erbjuder 1,95. Seriefinal är alltid något speciellt och vi hoppas ni är lika taggade som vi.