Streama Turkiet mot Sverige i Nations League gratis

Flaggor

Turkiet och Sverige har redan mötts en gång i den nystartade Nations League. Detta var Sveriges premiärmatch i turneringen och den ägde rum på nationalarenan Friends Arena i Stockholm. Tyvärr slutade den dock inte i några muntra miner för svensk del, utan Sverige åkte på en riktig kalldusch i de avslutande minuterna då Emre Akbaba först kvitterade till 2-2 i 88:e minuten för att därefter avgöra matchen till Turkiets fördel genom att sätta 2-3 i den andra övertidsminuten. Sverige som hade inlett matchen bra och tagit ledningen med 2-0, först i 35:e minuten då Isaac Kiese Thelin satte 1-0 och därefter genom Viktor Claesson som i 49:e minuten satte 2-0, kollapsade totalt efter detta, släppte in 3 mål på raken och råkade alltså ut för en förlust i den första matchen av Nations League. Detta hade kanske inte varit hela världen om det gällde en vanlig vänskapslandskamp, men nu när det gällde Nations League som ju faktiskt betyder någonting så känns det förstås mycket surt. Framför allt med tanke på att Nations League som bäst kan resultera i en plats i EM-slutspelet 2020 och att svenskarna redan hade matchen helt och hållet i sina egna händer. Men, men, det är bara att glömma och gå vidare och göra det bästa av situationen.

För att streama matchen gratis skapa ett konto hos Betsson:
1. Gå till Betsson’s hemsida

2. Tryck på ”Öppna konto”

3. Fyll i alla uppgifter och gör en insättning

4. Välj det odds och marknad du vill betta på, och lägg ditt bet

5. Nu kan du streama Nations League matchen

Ryssland – Sverige i den andra omgången

Sverige hade chansen att förbättra sitt utgångsläge i Nations League när man mötte Ryssland i den andra av sina matcher i gruppen. Denna match ägde rum 11 oktober på bortaplan i ryska Kaliningrad, en av spelplatserna för sommarens VM-slutspel. Trots att det spelmässigt såg betydligt bättre ut i denna match än vad det gjorde mot Turkiet, något som förmodligen till stor del berodde på att Emil Forsberg och Andreas Granqvist var tillbaka i laget, så lyckades Sverige inte få med sig mer än ett oavgjort resultat. Matchen slutade närmare bestämt 0-0. Detta innebär att Sverige inför de två avslutande omgångarna av gruppspelet ligger sist i gruppen på 1 poäng. Samtidigt ligger Turkiet 2:a på de 3 poäng som de skaffade sig i matchen mot Sverige medan Ryssland leder på 7 poäng eftersom de vann båda sina matcher i gruppen mot Turkiet och alltså kryssade mot Sverige.

Sveriges förutsättningar i gruppen

Trots att Sverige verkligen inte har försatt sig i någon bra position så här i början av gruppspelet så har dem faktiskt fortfarande allting i egna händer. Med detta sagt så behöver de med andra ord inte förlita sig på några andra resultat i gruppen för att ta sig vidare, utan det räcker att de vinner båda de kvarstående matcherna för att de mot alla odds efter den bedrövliga inledningen ska kunna vinna gruppen och gå vidare till slutspelet.

Även om Sverige inte vinner gruppen så har de också chansen att gå upp på andraplatsen i den, och på så sätt undvika att bli nedflyttade en division. Just nu befinner sig Sverige i B-divisionen, turneringens näst högsta, och skulle de hamna sist i gruppen så flyttas de automatiskt ner till C-divisionen. För att detta inte ska ske räcker det med ett oavgjort resultat och en vinst i de två kvarvarande matcherna, alternativt en vinst mot Turkiet och en förlust mot Ryssland. Självklart hoppas alla vi svenska fans dock förstås på två vinster för Sveriges del, detta så att de kan fortsätta turneringen genom play-off spel och förhoppningsvis också ta hem en EM-biljett. Gör dem det så behöver de inte vara beroende av EM-kvalet för att ta sig till den prestigefyllda turneringen.

Betta med superba odds utan konto

Returen mot Turkiet

Näst på tur för Sverige i Nations League väntar returmatchen mot Turkiet på bortaplan. Datumet som matchen äger rum på är 17 november. Att tippa denna match är lättare sagt än gjort. Vad som talar för Turkiet är främst det faktum att de har hemmaplan med sina fanatiska fans bakom sig, samt det faktum att de mycket väl kan ha skaffat sig ett gott självförtroende gentemot Sverige från den förra matchen. Dessutom har Turkiet historiskt sett varit en mycket svår motståndare för blågult, och många stenhårda bataljer har under årens gång ägt rum mellan de båda lagen.

När det gäller det som talar till Sveriges fördel så är det att försvarsspelet, vilket var Sveriges grundpelare under den framgångsrika VM-turneringen i Ryssland, återigen såg betydligt bättre ut i bortamatchen mot ryssarna i Kaliningrad än vad det gjort i tidigare matcher efter VM-slutspelet. Förhoppningsvis innebär det att svenskarnas försvar börjat komma upp på samma nivå som i somras, och gör är det så kommer Turkiet att få det svårt att bräcka det svenska försvaret. Turkiet har dessutom inte någon chans att bli gruppsegrare, så det kanske har det något sämre ställt med motivationen än vad Sverige har. Sist men inte minst så känns det som att Sverige i grund och botten är ett bättre lag än Turkiet, och förhoppningsvis lyckas de visa detta i den kommande matchen. Vi kan även hoppas på att Sverige efter den dråpliga förlusten senast är fyllda av revanschlusta. Ska jag gissa på ett resultat så gissar jag därför på 2-0 till Sverige!

Enkelt att betta på mobilen hos mobilbet