Sverige – Thailand Dam-VM 2019

Dags för speltips inför Sverige – Thailand, den andra gruppspelsmatchen för de svenska damerna i VM 2019. I premiären mot Chile satt det långt inne men efter två sena mål av Asllani och Janogy fick Sverige med sig alla tre poäng och en seger i premiären. Lika roligt hade inte Sveriges kommande motståndare Thailand i sin premiär med USA. Amerikanskorna visade ingen nåd och vann med hela 13-0 vilket är nytt rekord i VM-sammanhang. Thailand hade ingenting att sätta emot och gör de svenskarna damerna jobbet ska de vinna matchen komfortabelt mot den betydligt sämre motståndaren.

Speltips med högsta odds Sverige – Thailand

  • Sverige behöver göra mål för att få igång offensiven som bitvis såg stel ut mot Chile. Nu tror vi det lossnar ordentligt och spelar över 5,5 mål till oddset 1,50 hos Unibet.
  • Madelen Janogy stod för turneringens snyggaste mål hittills när hon genom en soloprestation satte 2-0 för svenskorna på tilläggstid. Vi tror hon återigen gör sista målet och spelat det till oddset 4,00 hos LeoVegas.
  • Vi tror Sverige sätter full fart framåt från matchstart. Därför spelar vi att hemmalaget gör mål första 15 minuterna till oddset 1,74 hos Betsson.
  • Stina Blackstenius fick gå av mållös senast men lär vara målsugen mot Thailand. Vi tror hon gör första målet och spelar Stina som förste målskytt till oddset 3,75 hos Bethard.

Analys av speltips inför Sverige – Thailand

VM är igång och det är dags för den andra gruppspelsmatchen för Sverige. I premiären blev det efter mycket om och men seger trots att matchen blev avbruten en lång period på grund av blixtoväder. Efter mål av Asllani och en lysande Janogy kunde svenskorna planenligt få med sig alla tre poängen och allting talar för att det blir liknande nu när Thailand står för motståndet.
Thailand har fått mycket uppmärksamhet i detta VM men det har inte direkt varit i någon positiv bemärkelse. I landets första VM-match mot USA blev de totalt demolerade och förlorade med 13-0 vilket är nytt rekord i VM-sammanhang. USA fick kritik av vissa för att de firade varje mål men thailändskorna verkade inte bry sig då de gick ut och tackade jänkarna efter matchen.
Att förlora med 13-0 är självklart aldrig roligt, framförallt inte på den yttersta nivån. Därför lär vi få se ett ännu mer försvarsinriktat Thailand mot Sverige men oavsett om de sätter alla spelare i målgården så kommer Sverige få hål på sin motståndare. Sverige har flertalet offensiva vapen och mot ett motstånd som Thailand är det perfekt för de offensiva pjäserna att få självförtroende genom att göra mål.

Med hur mycket vinner svenskorna?

Det känns som det kan lossna för de svenska damerna och att Thailands försvar inte är turneringens bästa direkt lär ha framkommit efter 0-13. Med tanke på att Sverige vill göra många mål och Thailand inte vet hur försvarsspel fungerar kommer det bli en hel del mål i matchen. Därför spelas över 5,5 mål hos Unibet.
I premiären mot Chile var det Kosovare Asllani som gjorde matchens första mål men det var det sista målet som blev ihågkommit mest. Madelen Janogy gjorde VM-debut och avslutade med att galet snyggt mål efter en fantastisk soloprestation. Många vill därför se Janogy i startelvan men tränare Peter Gerhardsson lär fortsätta med Janogy som inhoppare i en match till. Hon lär få ett långt inhopp efter prestationen senast och vi tror att hon återigen hittar nätet. Eftersom hon endast får ett inhopp och inte startar tror vi hon lyckas göra sista målet i matchen. Därför spelar vi Janogy som matchens sista målskytt till oddset 4,00 hos LeoVegas.
Trots att Sverige varit segstartade den senaste tiden och avgjort matcherna i slutet tror vi Thailand helt enkelt är för svaga för att svenskorna skulle ha några större problem under söndagens match. Vi tror de kommer att göra mål tidigt i matchen mot Thailand och därför spelar vi att Sverige gör matchens första mål i minut 15 eller tidigare. Bra odds på det fina spelet hittas hos Betsson.

Riskfritt bet Sverige – Thailand

  1. Skapa konto hos Betfair här.
  2. Lägg ditt riskfria spel på 450 kr.
  3. Få tillbaka 450 kr om du förlorar ditt spel.

Har du inte redan ett konto hos Betfair borde du använda detta riskfria spel på Sverige – Thailand!

Blackstenius trycker in den första baljan

Sveriges anfallsstjärna detta VM är Stina Blackstenius. I premiären lyckades hon inte riktigt hela vägen ut men vi räknar med att Stina är sugen från start mot Thailand. Det svenska landslaget behöver få igång sin anfallsstjärna i detta VM om laget ska gå långt. Vi tror att Stina gör en bra match och hittar nätet minst en gång. Framförallt tror vi att hon gör matchens första mål och spelar det hos Nordicbet, det nordiska spelbolaget med grymma odds.
Sverige mot Thailand ska bara kunna sluta på ett sätt och att spelbolagen inte ens erbjuder odds på svensk seger säger väl egentligen allt om förutsättningarna inför matchen. Får vi se en svensk målkross likt den USA hade tidigare i veckan eller blir det en svårbemästrad match för de svenska damerna likt mot Chile? Hur som helst vore ett poängtapp för Sverige mot Thailand VM:s kanske största sensation, framförallt med tanke på resultaten i premiären. Nu gäller det att tränare Gerhardsson lyckas hålla sitt lag fokuserat på matchen och ger de svenska fans
en en målfest att minnas.