VM 2018: Peru möter Danmark

Våra rödvita grannar inleder sitt VM med att ställas mot Peru klockan 18:00 ikväll. Båda lagen går för seger och kommer göra allt för att vara med i toppen av gruppen.

Totot 2 logo

Öppen match att vänta?

De peruanska fansen har haft något av en känslomässig berg- och dalbana det senaste året. Först blev deras lag klart för sitt första VM-slutspel sedan 1982 för att sen få beskedet att deras avstängde kapten Paolo Guerrero fått sin dopingavstängning förlängd, vilket betydde att han skulle komma att missa VM i Ryssland. Men efter vädjan från bland annat andra nationers lagkaptener fick Guerrero slutligen klartecken om att delta i VM och leda sitt Peru i ett världsmästerskap.

Han började med att stänka in två baljor i landskampen mot Saudiarabien i början av månaden och spelade även i matchen mot Sverige på Ullevi som slutade 0-0. Detta betyder att Peru nu är uppe i 15 matcher i rad utan förlust, vilket inger självförtroende inför det största spektaklet i de peruanska spelarnas liv.

Hämta bonus hos Toto2

Även Danmark har en fin formsvit bakom sig. En stabil 2-0-seger i lördags mot Sveriges gruppmotståndare Mexiko innebär att Danmark har sju vinster, sju lika och bara två förluster på de 16 senaste matcherna. De rödvita tog sig till VM efter att ha hamnat tvåa i sin kvalgrupp och besegrade Irland med hela 5-1 i play off-spelet som alltså gav danskarna en VM-biljett.

Christian Eriksen är det stora affischnamnet för Danmark och är en av hela mästerskapets vassaste spelare. Tottenham-spelaren har visat upp en oerhört fin form under större delen av säsongen och var tungan på vågen i Danmarks 5-1-kross mot Irland där han svarade för ett hat trick. Totalt blev det åtta mål för kreatören i kvalspelet och siktet är inställt på ännu fler när allvaret nu drar igång.

Peru gjorde mål i alla sina kvalmatcher förutom två, men höll bara nollan en enda gång i dessa matcher vilket tyder på kvalitet framåt i banan, men också sårbarhet i defensiven.

Danmark gjorde även de mål i alla matcher förutom två i kvalet och släppte in sex mål på tio matcher. Det finns alltså vissa paralleller att dra mellan dessa två lag och kan innebära att detta blir en svängig match med målchanser åt båda håll.

Därför rekommenderar vi spel på att båda lagen gör mål till odds 2.15 hos Toto2. Där får även du som ny spelare en välkomstbonus på 100 % upp till 500 kronor att hämta när du blir medlem på sajten.