Venezuela – Argentina Kvartsfinal i Copa America 28/6

Innan Copa America drog igång hade Argentina näst lägst odds att vinna hela turneringen, 5,25 endast högre än Brasiliens 2,10. Venezuela gav 31 gånger pengarna och är lite av en överraskning än så länge. I turneringen 2016 slog Argentina ut just Venezuela i kvartsfinal med 4-1 för att till slut förlora finalen mot Chile på straffar. I turneringen 2015 kom Venezuela sist i sin grupp medan Argentina även här förlorade mot Chile på straffar i finalen. Det ska mycket till för att Messi och co ska misslyckas med sitt uppdrag att vinna, samtidigt kan allt hända i en turnering.

Speltips med högsta odds Venezuela – Argentina

  • Argentina vinner och Sergio Aguero visar vägen som han gjort så många gånger förr i Premier League. Vi spelar på att Aguero gör två baljor till 9,50 på Unibet.
  • Argentina springer hem matchen, vi spelar det till 1,55 på Mr Green.
  • Matchen bjuder på över 2,5 mål vilket vi spelar på William Hill till 2,02.
  • Bortalaget vinner även utan att släppa in mål till 2,40 på Unibet.

Analys av speltipsen inför Venezuela – Argentina

Copa America har börjat starkt, med många vackra mål och härliga kämpainsatser. Nu börjar matcherna gälla en mer då det vankas slutspel. Venezuela har pressat sig igenom en tuff grupp med Peru, Brasilien och Bolivia. Samtidigt fick Argentina kämpa förvånansvärt mycket för att ta sig vidare ur en grupp innehållande Qatar, Colombia och Paraguay.
Venezuela har lyckats bra hittills med sin tuffa spelstil vilken de måste bibehålla mot Argentina. Messi och han lagkamrater kan tjura till och möjligtvis tappa lite fokus. Dock är de flesta i det stjärnspäckade laget vana vid att bli provocerade under viktiga matcher i de ligor de huserar. Skillnaden i vilka spelare som ingår i lagens trupper gör också att vi spelar på en argentinsk vinst till 1,55 på Mr Green.
Argentina har en hypergiftig anfallsbesättning. Messi, Dybala och målsprutan Sergio Aguero. En Aguero i form kan innebära skillnaden på ett uttåg och en guldmedalj och efter att ha satt dit den i förra matchen tror vi att det lossnat för sydamerikanen. Därför spelar vi att Aguero gör två mål till 9,50 på Unibet. Än så länge är det ingen spelare som sprungit förbi resten i skytteligan, vilket kan öppna för en spelare som Aguero.
I förra Copa America gjordes det 3,75 mål per match i kvartsfinalerna. Venezuela kommer att försöka hålla siffrorna nere, men det känns otroligt att de får igenom en närmast perfekt försvarsinsats igen likt den de hade mot Brasilien i gruppspelet. Därför tror vi att Argentina fortsätter den målrika vägen genom att spela på över 2,5 mål till oddset 2,02 på William Hill.
Argentina släppte totalt in ett mål i förra Copa Americas slutspel och förlorade finalen på straffar. I årets upplaga har Argentina endast mäktat med 1-1 mot Paraguay, vinst med 2-0 mot Qatar och en förlust med 2-0 mot Colombia. Colombia är starka och det var en premiärmatch som alltid är svåra. Vi tror att Argentina har slickat sina sår och är sugna på att än en gång ta sig mot final. De stänger igen mot Venezuelanerna och vinner utan att släppa in mål till 2,40 på Unibet.
Vinnaren i matchen kommer förmodligen att ställas mot hemmanationen Brasilien i semifinal,  vilket kan bli en häftig match. På den andra slutspelshalvan kommer det förmodligen bli en kamp mellan den regerande mästaren Chile och Colombia om vem som ska ta sig hela vägen till final. Ska Venezuelas gnetande och fula spel ge en semifinalplats eller kommer Messis Argentina visa sin klass?