Champions League: Maxade odds på finalen hos Betfair!

Real Madrid ställs mot Liverpool i Champions League-finalen nere i Kiev i vad som förväntas bli en väldigt underhållande batalj. Betfair bjuder alla sina nya kunder på en helgrym oddsboost på 10.00 vid Real Madrid-vinst och 15.00 om Liverpool lyckas vinna!

Real har chans på tredje raka

Real Madrid blev historiska redan förra säsongen när de blev det första laget som lyckades vinna turneringen två gånger i rad sedan Europacupen bytte namn till Champions League. Nu har Marängerna chans att ta sin tredje raka(!) titel när spanjorerna intar Ukraina och Kiev imorgon. Zinedine Zidanes lag har inte imponerat nämnvärt i ligaspelet, där de till slut fick nöja sig med en tredje plats bakom FC Barcelona och Atletico Madrid efter en svag höst.

Men allt eftersom matchernas dignitet växte och blev större blev också Real Madrids insatser bättre och nu står de i en CL-final återigen. Laget är nu klara för sin fjärde final på de senaste fem säsongerna, vilket innebär att Los Blancos är de mest konsistenta topplaget i Europa.

Hämta oddsboosten hos Betfair här

Liverpool har spelat en väldigt fin fotboll under hela säsongen där offensiven verkligen sticker ut som det största vapnet. Sadio Mane, Roberto Firmino och inte minst Mohamed Salah har vänt ut och in på nästan alla motståndarförsvar de ställts mot och nu är de framme vid sin viktigaste match för säsongen. Kan bara Jurgen Klopp få ut max av sina spelare en sista gång innan man går till sommarvila kan det mycket väl vara så att Liverpool står där med bucklan efter slutsignalen.

Detta är de rödkläddas första CL-final sedan 2007 då de förlorade mot AC Milan. Klubben har inte vunnit Champions League sedan den klassiska finalen nere i Istanbul mot just Milan där Pool svarade för en mäktig upphämtning från underläge 0-3 till vinst på straffar.

Är du inte redan medlem hos Betfair är detta alltså drömläge att bli just det. Skapa ett konto och ta del av dessa boostade odds där du får 10x på Real Madrid eller 15x på Liverpool – Du väljer helt själv!