Speltips grupp F: Ungern-Frankrike och Portugal-Tyskland

odds speltips online portugal-tyskland

Det har blivit dags för den andra omgången i grupp F i Fotbolls-EM 2021 – ”dödens grupp” som många väljer att kalla den. Det var inga stora överraskningar i den första omgången, men det är nu det börjar dra ihop sig till avgörandet. Vinnaren från stormötet Portugal-Tyskland är de som troligen kommer att få följa med Frankrike in i åttondelen.

Här ger vi er förutsättningarna inför omgång 2 av grupp F i Fotbolls-EM 2021.


    Hitta odds på Fotbolls-EM 2021 här

  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Speltips Portugal-Tyskland

Odds
Portugal3.30
Oavgjort3.40
Tyskland2.35

Precis som väntat blev det seger med klara siffror för Portugal i mötet med Ungern. Det skulle dock dröja ända till den 84:e spelminuten innan vi fick se första målet. Det var dock aldrig någon tvekan om vart det lutade. Med ett bollinnehav på 70% dominerade Portugal matchen totalt, medan Ungern fokuserade på att hålla tätt.

Det lyckades överraskande länge, men när väl det första målet kom fick vi se en ketchup-effekt där Cristiano Ronaldo lyckades göra två mål under de sista minuterna av matchen. Det innebär samtidigt att Ronaldo nu är den spelare som gjort flest mål i EM-sammanhang. F

För Tysklands del blev EM-öppningen en besvikelse. De hade flera avslut på målet än Frankrike och ett bollinnehav på 62%. Trots det kändes Frankrike hela tiden farligare, där Karim Benzema och Kylian Mbappé var vassa framåt. I den andra halvleken hade de båda ett mål vardera bortdömt.

Tyskland har varit osedvanligt ojämna i sina prestationer under förberedelserna inför EM. Nu mötte man ett av världens bästa lag och därför är det svårt att på basen av detta göra någon bedömning av Tysklands chanser i detta EM.

Den överhängande känslan är dock att laget känns betydligt mindre farligt offensivt sett än övriga förväntade topplag i detta EM. Det är något som vi också tror att kommer att fälla avgörandet i matchen mot Portugal.

Portugal har spelare som Ronaldo, Diogo Jota och Bruno Fernandes som samtliga har förmågan att avgöra jämna matcher. Varken Serge Gnabry eller Thomas Müller håller riktigt samma klass.

En vinst för Portugal ger hela 3.30 i odds hos Unibet, ett riktigt fynd bland fotbolls-odds!

  • Vi tror på en målrik match med över 2,5 mål och vinst för Portugal.

Speltips Ungern-Frankrike

Odds
Ungern11.50
Oavgjort5.40
Frankrike1.30

Frankrike hör till de främsta favoriterna till att ta hem hela turneringen. De visade också genast var skåpet skulle stå mot Tyskland. Det är ett välfungerande lag som har balans i alla lagdelar. Här finns teknisk finess i allt från försvar till anfall, samtidigt som laget även är väldigt löpstarkt.

Karim Benzema verkar ha funnit sin roll i laget efter sin långa frånvaro i landslagssammanhang. Samspelet med båda anfallskollegorna Mbappé och Griezmann fungerade också helt utmärkt mot Tyskland.

Det kommer att krävas något alldeles extra för det lag som tänker besegra Frankrike detta EM. Kom ihåg att laget också har ett av EM:s starkaste mittfält med både Paul Pogba och N’Golo Kanté, samt ett av de bästa försvaren.

Det blir definitivt inte Ungern. Det kommer snarare att vara en fråga om hur målen fördelar sig mellan Frankrikes spelare. Kan Benzema äntligen få igång målskyttet efter sin återkomst till landslaget? Är detta matchen när Mbappé tar sig närmare den skyttligatitel en spelare av hans kaliber alltid eftersträvar?

Vi satsar på en målrik match där över 2,5 mål har ett odds online på 1.82 hos Unibet.

  • Det blir vinst med över 2,5 mål för Frankrike.