Inför Europa League finalen 20/21 – Speltips Villarreal – Man United

odds online europa league final 2021

Villarreal och Manchester United gör upp om titeln i Europa League och hoppas båda kunna ta titeln. Manchester United vill vinna för att bryta titeltorkan medan Villarreal säkrar en plats i nästa års Champions League om de vinner finalen. Manchester United är ganska klara favoriter och har ett bättre spelarmaterial än sin spanska motståndare.

Samtidigt kan allt hända i en final och den norske tränaren Ole Gunnar Solskjaer har hittills inte imponerat under karriären under de riktigt stora cupmatcherna.  Blir det nu han bryter barriär och tar sin första stora titel eller kommer Villarreal skrälla till sig en seger? Den 26 maj får vi svaret på Stadion Miejski i Gdańsk.


    Här hittar du bästa odds på Europa League finalen

Speltips Europa League final – Villarreal – Manchester United

LagOdds
Villareal5.00
Oavgjort3.50
Manchester United1.77

Manchester United är favoriter av en anledning och tittar vi på spelarmaterialet ska det här inte vara några problem för den engelska klubben. Samtidigt är det i finaler som allting kan hända och ett misstag kan vara förödande.

Även om United har flest ligatitlar i England har de inte vunnit en titel sedan Mourinho lämnade. Det är en trend klubben gärna skulle bryta men då krävs det en seger i finalen mot Villarreal. Med tanke på hur bra lagets nyckelspelare varit de senaste månaderna är det svårt att se något annat hända. Edison Cavani är riktigt het och har verkligen hittat målformen. Dessutom finns spelare som Bruno Fernandes och Paul Pogba.

Visst har Villarreal också ett bra lag men de når inte upp i en startelva likt den United kan formera. Vi tror i slutändan att det blir Manchester United som visar sig vara starkast. Därför spelar vi Man United som vinnare av Europa League 20/21. Enligt odds online ger inte detta något stor utdelning. Om du tror Villareal kan överraska ger det hela 5.00 i fotboll odds hos Unibet.

  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas

Spelare att hålla koll på

Det finns god kvalité hos båda lagen och i Villarreal är det framförallt Gerard Moreno, Paco Alcácer och Pau Torres som är de givna stjärnorna. I Manchester United är det mera stjärntätt med spelare som Bruno Fernandes, Paul Pogba, Marcus Rashford och Mason Greenwood där den sistnämnda visat en strålande form på slutet och nyligen firade sin 100:e match för Man United som 20-åring. Därmed finns det en hel del spelare att hålla koll på i denna final. Våra svenska ögon håller givetvis extra koll på Victor Lindelöf som lär starta finalen.

Edison Cavani

Edison Cavani har nyligen förlängt sitt avtal med ytterligare ett år för Manchester United. 34-åringens form har varit fenomenal på slutet. I semifinalen mot Roma gjorde United totalt åtta mål och Edison Cavani gjorde fyra mål och tre assist under dubbelmötet. Hittar han nätet igen mot Villarreal?

Gerard Moreno

Den 29-årige Gerard Moreno har haft en otrolig säsong med inte mindre än 29 mål. En hel del av dessa har kommit under spel i Europa League där den 29-årige anfallaren har svarat för sex mål och fyra assist på elva matcher. Han är lagets största stjärna och behöver fortsätta prestera på samma fina nivå även i finalen om det ska bli en titel för Villarreal.

Troliga startuppställningar

Det lär bli få förändringar i startelvorna från de vi såg i semifinalerna, om vi inte ser några skador bland spelarna i de sista ligaomgångarna. Både Unai Emery och Ole-Gunnar Solskjaer har varit relativt förutsägbara då det gäller nyckelmatcherna under den senaste månaden. I ligaspelet har framförallt Manchester United roterat i truppen, medan det är klart vilka spelare Solskjaer lägger sin tillit till då det verkligen gäller.

Villareal (4-4-2)

trolig laguppställning villareal europa league final

Manchester United (4-2-3-1)

trolig startelva manchester united europa league final
Dela på