BK Häcken vs Malmö FF – Allsvenskan speltips 11/09

Allsvenskan är tillbaka och det väntar en högintressant match mellan BK Häcken och Malmö FF. De sistnämnda är knappa favoriter enligt oddsen men har inte lyckats få spelet och resultaten att stämma i Allsvenskan även om prestationerna i Europa imponerat. Nu lär Rösler rotera en hel del från torsdagens match men samtidigt är det här en oerhört viktig match för ”Di Blåe” De har redan tappat sin serieledning på grund av för många kryss och en förlust mot Häcken innebär att de kan vara fyra poäng från serieledningen.

BK Häcken har dock haft väldigt svårt mot topplagen men samtidigt har Göteborgsklubben historiskt haft det ganska enkelt mot Malmö FF. Därför är det en svårtippad match, framförallt när vi inte vet vilka spelare MFF ställer upp med. Finns självförtroendet kvar från matchen i Europa mot Mostar eller blir det den senaste lunken som fortsätter för MFF?

Speltips BK Häcken vs Malmö FF 

  • Malmö FF har haft det svårt mot Häcken och i Allsvenskan generellt den senaste tiden. Vi tror därför att matchen slutar oavgjort och spelar det till oddset 3,15 hos Bet365.
  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
  • Det känns som en målsnål historia väntar mellan två jämna lag. Under 2,5 mål lägger vi ett bet på till oddset 1,71 hos Unibet.
  • Det känns som en match med mycket taktik och fasta situationer. Vi tror på många hörnor och spelar över 9,5 hörnor till oddset 1,82 hos Betsson.

Oddsanalys BK Häcken vs Malmö FF

Malmö FF gjorde en lysande match i Europa mot Mostar. I en perfekt match från början till slut spelade MFF ut hela sitt register och vann med 3-0 mot ett lag som en vecka tidigare slagit ut holländska Utrecht. Nu är det inte mycket som talar för att det ska bli samma siffror mot Häcken, framförallt inte när matchen spelas på plast.

Häcken har inte spelat någon Europamatch i veckan vilket Malmö har, samtidigt så brukar MFF inte förlora. De har inte förlorat sedan 14 april och är uppe i 20 förlustfria matcher. Dock har de heller inte vunnit på tre raka matcher i allsvenskan utan istället spelat oavgjort. Alla kryss har gjort att serieledningen är borta och det mesta talar för att det kan bli tufft att ta tillbaka den.

Oavgjort känns givet på förhand vilket också var resultatet när lagen ställdes mot varandra i Malmö under den allsvenska premiären. Därför väljer vi att betta X i matchen och hittar fina odds hos världens största spelbolag sätt till omsättning, Bet365.

Inte heller borde det bli allt för många mål i matchen. Två jämna lag på plast som inte vill riskera något brukar inte bli någon direkt målfest. Malmös tre senaste matcher i allsvenskan har inneburit under 2,5 mål och tre av Häckens fem senaste visar samma. Framförallt har Häcken oerhört svårt att göra mål mot topplagen vilket vi får räkna Malmö som.  Därför kör vi under 2,5 mål och hittar bäst odds på det spelat hos Unibet.

Med mycket kamp och dueller borde det bli en hel del fasta situationer. Vi kör därför också ett bet på över 9,5 hörnor hos Betsson. Lycka till