Hammarby vs Malmö FF – Allsvenskan 2019

Efter ett två veckors långt landslagsuppehåll är det äntligen dags för Allsvensk fotboll igen. Allt fokus ligger givetvis på matchen mellan Allsvenskans två formstarkaste lag: Hammarby och Malmö FF. Efter att MFF förlorat mot Djurgården trodde många att guldet var klart, men efter att DIF åkt på dubbla derbyförluster mot AIK och Hammarby är guldet just nu återigen i Skåne, men det är minst sagt jämnt.

Hammarby har vunnit fem raka matcher i Allsvenskan och har en målskillnad på 18-6 dessa matcher. Malmö har sex raka segrar i Allsvenskan utan att släppa in mål samtidigt som man gjort 14 framåt. Det är alltså seriens bästa offensiv som ställs mot den bästa defensiven. Vinnaren kan mycket väl stå med Lennart Johanssons pokal i november, den digniteten har den här matchen.

Speltips Hammarby vs Malmö FF Allsvenskan 2019 med högsta odds

  • Malmö har haft det svårt på Tele2 Arena men är ett bättre lag än ”Bajen” och har mer rutin av den här typen av matcher. Vi säkrar upp med X2 och får oddset 1,49 hos Unibet.
  • Hammarby må va otroligt farliga framåt men mot MFF kommer det krävas något extra för att bryta igenom muren. Vi tror att det blir mål men inte överdrivet många i en jämn och tät match. Under 3,5 mål spelas till oddset 1,41 hos Mr Green.
  • Trots detta tror vi att båda lag gör mål i matchen. Därför spelas Ja på ”both team to score” till oddset 1,61 hos Bet365 som har högst odds på marknaden.
  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Oddsanalys Hammarby vs Malmö FF Allsvenskan 2019

Vilken match vi har framför oss på plasten på Tele2 Arena. Seriens målgladaste lag ställs mot laget som släppt in minst mål under säsongen i en match som lär innehålla det mesta. Hammarbys seger mot Djurgården blev dyrköpt när lagkaptenen Jeppe Andersen tog rött kort och därmed är avstängd mot MFF. Avstäng är också Muamer Tankovic på grund av för många gula kort vilket gör att både kaptenen och skytteligaledaren saknas. Nu har Hammarby ersättare av rang och mycket fokus lär som vanligt ligga på Djurdjic och Rodic. Den sistnämnde är i strålande form och har varit lagets bäste spelare innan landslagsuppehållet samtidigt som Djurdjic visat fin form med bland annat mål mot Djurgården.

Malmö går dock in i matchen som knappa favoriter. De har ett lag som är otroligt starkt och har fått en välbehövlig vila tack vare landslagsuppehållet. Därför tror vi att Malmö vinner matchen men med tanke på Hammarbys form och fördel av plast säkrar vi upp med oavgjort. X2 spelas till oddset 1,49 hos Unibet. 

När Hammarby spelar fotboll brukar det vara en bra idé med målspel men den här gången tror vi Malmös defensiv är för stark för att det ska rinna iväg målmässigt. Vi väljer därför att spela under 3,5 mål och får oddset 1,41 hos Mr Green som erbjuder bäst odds på det spelet.

Men att det blir mål vågar vi nästan slå fast och mycket talar för att det blir till båda lagen. 1-1 eller 1-2 är inga orimliga resultat och vi spelar att båda lagen gör mål till oddset 1,61 hos Bet365.