Speltips för finalserien Hockeyallsvenskan

odds online för finalserien hockeyallsvenskan

Odds IF Björklöven – Timrå IK

30 april 18.301X2Spelbolag
IF Björklöven vs Timrå IK2.924.602.03

Spela hos Unibet

Finalserien mellan Björklöven och Timrå fick sig en abrupt paus tack vare att en spelare i Björklöven testats positivt för covid-19. Det har gjort att finalserien inte drar igång förrän Valborg, alltså den 30 april. Efter att Timrå spelat sina två första matcher på hemmaplan är ställningen 1-1 i matcher. Timrå är fortfarande ganska klara favoriter att vinna matchserien och visade i match nummer två att de är snäppet vassare när de körde över Björklöven och vann med 7-0.


    Hitta odds på Hockeyallsvenskan här

Så har matchserien varit hittills

Efter en ofrivillig paus är det äntligen dags att återuppta finalmötet i Hockeyallsvenskan mellan Björklöven och Timrå IK. I det första mötet lyckades Björklöven överraskande vinna när de vann med hela 6-3 efter en väldigt stark andraperiod. Framförallt var det i Power Play som laget gjorde mål med två stycken mål i numerärt överläge.

I andra mötet skulle dock Timrå få revansch och det med besked. Efter en period var ställningen 1-0 men i andra perioden hade Timrå en rejäl show och gjorde hela fyra mål. I tredje perioden gjorde favoriten ytterligare två mål och därmed skrevs slutresultatet till hela 7-0. Inför den tredje matchen är det Timrå som är favoriter men Björklöven har visat att de kan vinna mot Timrå. Kampen om platsen i nästa års SHL är alltså i allra högsta grad levande.

Odds Timrå IK – IF Björklöven

30 april 18.301X2Spelbolag
IF Björklöven vs Timrå IK2.924.602.03

Spela hos Unibet

Speltips IF Björklöven – Timrå IK

Även om Timrå vann med 7-0 senast tror vi på en betydligt jämnare hockeymatch när finalserien nu återupptas. Björklöven fick ingenting att stämma i senaste mötet men har haft tid på sig att ladda om. I första matchen spelade Björklöven riktigt bra och om de kan nå upp i samma nivå finns det chans till seger. Björklöven har vunnit fyra av de sex senaste mötena mellan lagen och kan mycket väl göra det igen.

När det nu är ett tredje möte tror vi på en mycket jämn match. Matchen kan mycket väl gå hela vägen till förlängning vilket vore en extra krydda till mötet. Men med tanke på hur många mål det blivit i matcherna hittills tror vi mål en målrik match med bra odds online. Nio mål i första matchen och sju mål i andra ger ett snitt på åtta mål per match.

  • Vi tror det blir mål i mängder igen och spelar därför över 5,5 mål i matchen mellan IF Björklöven och Timrå IK

Så avgörs resten av finalserien

Ställningen är 1-1 i matcher efter att favoriten Timrå har spelat två matcher på hemmaplan. I första mötet vann Björklöven överraskande med 6-3 men i andra mötet var det Timrå som var starkast och vann med 7-0. Match nummer tre spelas i Umeå den 30 april och redan dagen efter spelas match fyra. Därefter kommer det att bli match varannan dag fram tills dess att matchserien är avgjord vilket den är när ett av lagen vunnit fyra matcher. Skulle det krävas en sjunde och avgörande match kommer denna att spelas den 8 maj. Därmed blir det en veckas längre säsong för de båda lagen än vad som var planerat från början.