Inför Champions Leagues semifinaler

Det börjar dra ihop sig ordentligt i Europas största turneringar och vi är framme vid semifinalerna i Champions League. Två lag från England, ett från Spanien och ett från Frankrike är de som återstår och de flesta ser nog mest fram emot matchen mellan PSG och Manchester City. Den 27 april drar det igång med match mellan Real Madrid mot Chelsea. Dagen efter spelar PSG mot Manchester City. En vecka från första mötet spelas returmötena.

Här får du bästa odds online och våra speltips inför semifinalmatcherna i Champions League i fotboll.

UEFA Champions League Odds för kommande matcher från Bet365:

Real Madrid vs Chelsea – Speltips

Real Madrid är ett dubbelmöte mot Chelsea från att nå final, en förutsättningar de flesta fans till ”Los Blancos” nog hade tagit inför säsongen. Real Madrid slog ut Liverpool i kvartsfinalen och hann också med att vinna mot Barcelona i El Clasico mellan de båda kvartsfinalsmatcherna. Real jagar stadsrivalen Atletico Madrid i ligan men fick sig en törn då laget endast fick 0-0 mot Getafe. Visst är man bara tre poäng bakom Atletico Madrid men Zidane lär inte vara nöjd över poängtappet.

Chelsea är i semifinal i Champions League och tog sig dessutom till final i FA-cupen efter att ha slagit ut Manchester City. Tuschel har fått ordning på Chelsea sedan han tog över. Semifinal i CL, final i FA-cupen samtidigt som man närmar sig den fjärdeplats som ger direktplats till Champions League. Klarar laget att hota Real Madrid och nå finalen?

Vi tror på ett jämnt dubbelmöte men att Real Madrid är lite för starka. När de spelar på hemmaplan brukar det bli segrar vilket såväl Liverpool som FC Barcelona fått kännas vid de senaste veckorna. Med tanke på den Europarutin som finns i laget och hos tränare Zidane håller vi Real Madrid som favoriter att avancera till finalen och framförallt lyckas vinna första mötet. Därför spelar vi Real Madrid som segrare över Chelsea i första mötet.

Odds inför Real Madrid vs Chelsea

  • Speltips: Real Madrid vinner över Chelsea

PSG vs Manchester City – Speltips

Att PSG och Manchester City möts i en semifinal av Champions League borde innebära en dramatisk semifinal mellan två skickliga lag. Derbyt är en duell mellan Qatar-ägda PSG och Förenade Arabemiraten-ägda Manchester City. Men att det vimlar av världsspelare i båda lagen är nog de flesta överens.

Pep Guardiola hade chansen att leda City till fyra titlar denna säsong men efter uttåget i FA-cupen mot Chelsea är det CL och ligan som gäller i tillägg till finalen i Carabao Cup. Frågan är hur bra det kommer gå nu på slutet av säsongen med tanke på att lagets storstjärna Kevin de Bruyne utgick skadad i FA-cupsemifinalen och om han är borta länge blir det tufft för City.

PSG har inga skador på nyckelspelare just nu utan Neymar, Mbappe och de övriga stjärnorna ser ut att vara redo för att nå final i år igen. Förra säsongen gick fransmännen till final men där blev Bayern München för svåra. I år mötte PSG Bayern i kvartsfinalen men lyckades ta sig vidare.

Vi tror att PSG kommer att vinna första mötet. De har rutinen från i fjol när de gick hela vägen till final samtidigt som de varit väldigt bra i Champions League under våren. Tränare Pochettino ledde Tottenham till final för några år sedan och kan nu göra samma sak med sina nya klubb PSG. Vi spelare PSG som vinnare mot Manchester City i första mötet.

Odds inför PSG vs Manchester City

  • Speltips: PSG vinner över Manchester City