Brasilien – Argentina Semifinal i Copa America 3/7

Vilken match vi har framför oss. De båda sydamerikanska giganterna ställs mot varandra i Copa america-semi i Brasilien. Brasiliens maskineri mot Argentinas luriga lag och massvis av individuell skicklighet i ett klassiskt hatmöte. Brassarna tog sig hit med nöd och näppe efter straffläggning mot Paraguay, där Gabriel Jesus fick avgöra med sista sparken. Argentina städade av Venezuela relativt enkelt och visade än en gång att de är hypergiftiga när målchanser ges. Där är upplagt för en grym match där hemmanationen fortfarande får anses som favorit, dock har det varit en svår turnering att tippa på hitills.

Bettingtips med högst odds Brasilien – Argentina

  • Vi tror att Brasilien avgör det här innan förlängning och spelar en säker etta till 1,80 på Bet365.
  • Lautaro Martinez har sett glödhet ut och glöms bort lite bredvid Messi och Aguero. Vi spelar Martinez som målskytt till 4,75 på Bet365.
  • Matchen kommer att öppna upp sig och vi spelar på slutresultatet 3-1 till 17,00 gånger pengarna på bet365.
  • Det kommer bli en tuff och köttig match och vi spelar över 5,5 kort till 1,82 på Unibet.

Analys av bettingtipsen inför Brasilien – Argentina

Copa America går nu in i en ny fas och vi har redan sett fyra extremt tajta kvartsfinaler. I potten är en finalplats och lagen kommer ge allt. Vi förväntar oss en avvaktande start där brassarna sedan tar över taktpinnen och Argentina ligger på kontring. På Estádio Mineirão i Belo Horizonte kommer vi att få se om hemmanationen kan bibehålla sin fina form i att fortfarande inte släppt in ett enda mål i turneringen. Något som blir svårt mot ett lag som Argentina och vi tror på att Martinez lyckas peta in en boll till 4,75 på bet365.
Brasilien är ett lag som ofta anses vara favoriten men som har haft det knaggligt i de senaste tre Copa america. Uttåg i kvartsfinaler efter straffläggningar 2011 och 2015 följt av ett uttåg i gruppspelet 2016. Något som inte är ok för ett storlag som Brasilien. Efter vinsten mot Paraguay finns dock en känsla av tro och det talas även om att spöket är bortskrämt. Vi tror brassarna kommer att tuffa på nu och vinner med förlösande 3-1, vilket spelas till 17,00 på bet365.
Matcher mellan Brasilien och Argentina är sällan av vänskaplig karaktär och en semifinal med så pass mycket på spel kommer inte vara något undantag. Brasilien har hittills skrapat ihop sju gula kort medan Argentina har mäktat med 10. Det är ändå en bit från de fulaste lagen då exempelvis Ecuador på tre matcher mäktade med åtta gula och två röda. Vi spelar på över 5,5 kort via Unibet till 1,82 gånger smöret.
I målväg kan hålla ett extra öga på, förutom tidigare nämnda Martinez, Brasiliens Firmino som har två assist samt brassen Everton som mäktat med två baljor. Brassarna har som tidigare nämnt spritt ut sitt målskytte ganska bra över laget och vi inväntar egentligen vem som ska ta sig an målskyttsrollen fullt ut.
Denna semifinal har potential att bli den tuffaste och mest välspelade av alla matcher i turneringen. Martinez siktar på att bli mästerskapets skyttekung och Brasilien har en hel drös av spelare som har gjort mål. Vinnaren i matchen kommer förmodligen att ställas mot titelhavarna Chile i final,  vilket kan bli en häftig match. Nu kommer det att bli riktigt häftiga matcher och vi får se alla de bästa spelarna höja sig ett snäpp till. Vill Brasilien bli historiska på sin egen hemmaplan och lyckas de vända fansens förtroende efter debaclet i hemma-VM mot Tyskland?