DIF vs KIF Örebro – Speltips Allsvenskan

Djurgården och Karlunds IF Örebro drabbar samman i damallsvenskan i fotboll. Det är bortalaget som är favorit med minst sagt spelvänliga odds. Hemmalaget Djurgården har fem raka förluster, ligger tredje sist i tabellen och har inte fått något att stämma sedan VM-uppehållet. Formen hos KIF Örebro är desto bättre även om det blev tung förlust mot toppkonkurrenten Göteborg senast med 0-3.

Inför matchen är det ett Örebro som går in med inställningen att en seger tar upp laget till en tredjeplats i tabellen med häng på både Rosengård och Göteborg i toppen. Förlust däremot och man ligger kvar på femteplats och tappar mark till topplagen. Nu är det inte många som tror att KIF Örebro kommer kunna hota i toppen hela vägen in i kaklet men mot DIF ska det inte räcka till poäng.

Speltips DIF vs KIF Örebro

  • KIF Örebro är starkare och när vi får oddsen 2.10 på seger väljer vi att spela. VI spelar KIF Örebro som segrare till oddset 2.10 hos Unibet.
  • Det har blivit målfester i 11 raka matcher mellan lagen som innehållit över 2.5 mål. Vi tror inte på något undantag den här matchen utan spelar över 2.5 mål till oddset 1.60 hos Betsson.
  • Däremot tror vi att DIF också kan få in en boll i matchen. Vi spelar att båda lagen gör mål till oddset 1.59 hos Nordicbet.

Oddsanalys Djurgården vs KIF Örebro

Det är nästintill förvånande att spelbolagen erbjuder så höga odds på seger för bortalaget. Djurgården är i horribel form med sina fem raka förluster. Dessutom ligger laget tredje sist i tabellen där endast Bunkeflo och Kungsbacka är sämre. Mot ett topplag som Örebro är det därför förvånande att det går att få över 2 i odds hos spelbolagen.

Nu kan det hända mycket i fotbollen vilket vi fått se prov på flera gånger men att det är mindre än 50% chans på bortaseger håller vi som osannolikt. Vi tror spelbolagen har missbedömt oddsen och därför rekommenderar vi att lägga en slant på KIF Örebro som segrare i matchen. De ska klara av att vinna och oddsen 2,10 är alldeles för höga

Något som däremot oddsen talar för är att det blir en målrik match. Historiskt är det makalösa målkalas vi fått se när lagen ställs mot varandra. Faktum är att elva raka matcher har slutat i över 2,5 mål när DIF och KIF mötts. Detta är något vi tror kommer fortsätta, framförallt efter en titt i resultatraden de senaste matcherna. Vi väljer därför att betta över 2,5 mål och 1,60 i odds hos Betsson är något vi plockar.

DIF kommer dock inte bli ofarliga framåt. Laget har gjort mål i två raka matcher och det är snarare i defensiven där problemen sitter. Därför tror vi att DIF mycket väl kan få in en boll i matchen. Ett bet som vi väljer att spela är därför att båda lagen gör mål i matchen. Nordicbet erbjuder 1,59 på att båda lagen gör mål så det är dit vi vänder oss.