Sverige vs Norge EM Kval 08/09 Speltips

Lillebror kommer på besök till Friends Arena när Sverige tar emot Norge i en otroligt viktig match i EM-kvalet. Lagen möttes så sent som i mars i år. Då låg Sverige under med 2-0, vände till 2-3 men tappade i matchens slutminut till 3-3. Nu har Sverige hemmaplan och behöver alla tre poäng om man ska koppla ett grepp om den andra direktplatsen bakom Spanien som vi får utgå från vinner gruppen utan några större problem.

Det norska laget är svårslagna och har bara förlorat mot Spanien i detta kval. Samtidigt kan man vända på det och konstatera att laget bara vunnit mot Färöarna men kryssat mot Sverige och Rumänien. Inför mötet går Sverige match mot Färöarna medan Norge möter Malta, vi utgår från att bägge lagen plockar tre poäng mot gruppens slagpåsar.

Speltips Sverige vs Norge med högst odds och bäst spelvärde

  • Vi tror Sverige är starkast när de har hemmaplan och väljer att spela en rak 1:a till oddset 1,91 hos Bethard.
  • Även om det blev 3-3 senast tror vi inte på samma målfest den här gången. Lagerbäcks Norge kommer försvara och som bekant är det inte alltid enkelt att tränga igenom en mur framtagen av Sveriges förra tränare. Vi spelar under 2,5 mål till bästa oddset 1,58 hos NordicBet.
  • Martin Ödegaard har sett otroligt bra ut i Real Sociedad under säsongsinledningen. Vi tror han hittar nätet på Friends Arena och spelar norrmannen som målskytt till bra odds hos Bet365.
  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas

Oddsanalys Sverige vs Norge

Lusekofte-folket kommer på besök till huvudstaden när Sverige och Norge drabbar samman i en intressant match på Friends Arena i Solna. Detta är andra gången lagen möts i detta kval där senaste mötet tillfredsställde den neutrala fotbollspubliken i en svängig match som slutade 3-3. Nu är det ännu mer på spel då det drar ihop sig så smått inför avslutningen av detta kval. Efter denna samlingen är sex av tio matcher spelade och om Norge förlorar mot Sverige är de fem poäng bakom med fyra matcher kvar att spela -utan att lagen ska mötas. Då är dessutom två de fyra matcherna Spanien hemma och Rumänien borta. Därför vågar vi säga att om Sverige vinner mot Norge är det bara Rumänien som kan hota Sveriges chans på en direktplats till EM 2020. Vi tror på en svensk seger och hittar bra odds hos Bethard som erbjuder 1,91 på hemmaseger. Därför vänder vi oss dit för att betta på Sverige som segrare.

På Friends Arena är Sverige svårslagna och Janne har bara förlorat en tävlingsmatch på hemmaplan.Samma målfest som i Oslo tror vi dock inte på. Andersson och Lagerbäck är rejäla taktiker som kan varandra utan och innan, därför var det förvånande att det slutade 3-3 senast. Det kändes dock som en engångsföreteelse och vi tror inte det upprepas. Istället spelar vi under 2,5 mål och får bra odds hos Nordicbet.

Martin Ödegaard har tyvärr för Sveriges del sett väldigt fin ut under säsongsinledningen i Real Sociedad där han är lagkamrat med Alexander Isak. Vi tror norrmannen med den nya superkroppen hittar nätet mot Sverige och spelar honom som målskytt till bra odds hos Bet365.

Dela på