Inför första matcherna i grupp A och B i fotbolls-EM

odds online fotbolls-em 2021

EM är på ingång och det finns många spännande matcher att se fram emot. Efter premiären mellan Italien – Turkiet på Stadio Olimpico väntar en tio-dagarsperiod med otroligt intensivt matchande. Första omgången bjuder på några riktiga höjdpunkter när bland annat Wales ställs mot Schweiz och vi dessutom får ett Nordiskt derby mellan Danmark och Finland på Parken i Köpenhamn. Dessutom ska Belgien åka till Saint Petersburg för en tuff match mot Ryssland. Får vi några smällar i premiäromgångarna eller blir det som förväntat?


    Hitta odds på Fotbolls-EM 2022 här

  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas

Speltips Wales – Schweiz

Odds
Wales3.85
Oavgjort3.10
Schweiz2.20

Sveriges motståndare från åttondelsfinalen i VM 2018 ställs mot EM 2016 års stora överraskning direkt i Fotbolls-EM 2021. Wales gick hela vägen till semifinal i förra EM och nu hoppas man kunna göra det igen även om det är högst osannolikt. Dock är gruppspelet inte det tuffaste då det är öppet bakom hemmanationen Italien.

För de båda lagen blir det en måstematch på direkten i grupp A av fotbolls-EM. Förloraren här kan få det tufft att ta sig vidare om Italien spelar på den nivån vi vet de kan. Samtidigt finns det kvalitet i bägge lagen vilket de båda nationerna visade i respektive mästerskap. Schweiz åkte visserligen ut i åttondelsfinalen mot Sverige men stod för ett stabilt gruppspel och har imponerat i kvalen. Wales har Gareth Bale och flera andra duktiga spelare.

Vi tror att det kommer att bli en mycket jämn match mellan de båda lagen. Så jämn att det kan bli svårt att skilja lagen åt. Därför väljer vi att spela att matchen mellan Wales och Schweiz slutar oavgjort på Olympic Stadium i Baku.

Speltips Danmark – Finland

Odds
Danmark1.48
Oavgjort4.10
Finland8.25

Ett nordiskt möte väntar direkt i första omgången av grupp B när Danmark och Finland gör upp om de tre poängen på parken. Det är Danmark som är ganska stora favoriter att kamma hem segern men Finland är ett svårslaget hårt arbetande kollektiv. Dessutom finns Teemu Pukki som vi alla vet har en näsa för mål. Men skulle Danmark inte klara detta vore det en rejäl överraskning med tanke på spelarmaterialet som finns att tillgå.

Den danska spelartruppen är fylld med stjärnor som gjort det riktigt bra under säsongen. Varje lagdel ser intressant ut och med tanke på att Danmark spelar alla tre matcher på Parken kan det bli en rolig turnering för det danska landslaget. Samtidigt har de en tuff lottning och behöver med största sannolikhet tre poäng mot Finland för att kunna utmana Belgien om gruppsegern.

Danmark har sett starka ut inför turneringen. De vann sina tre VM-kvalmatcher i maj mot Israel, Moldavien och Österrike. Dessutom kryssade de mot Tyskland i en träningmatch samt vann mot Bosnien i genrepet.

Finland däremot har inte vässat formen på samma sätt. Visserligen kryss i VM-kvalen mot Bosnien & Herzegovina och Ukraina. Men i de två träningsmatcherna inför VM har det blivit noll mot framåt och förlust mot såväl Sverige som Estland.

Vi skulle hålla Danmark som ganska klara favoriter enligt fotbolls odds och tror också de lyckas vinna matchen. Allt annat vore rejält förvånande med tanke på hur fina Danmark ser ut samtidigt som Finland inte verkar vara i någon direkt storslagen form. Därför väljer vi att spela Danmark som vinnare över Finland.

Speltips Belgien – Ryssland

Odds
Belgien1.75
Oavgjort3.75
Ryssland5.00

Bronsmedaljören Belgien åker till Saint Petersburg för ett möte mot Ryssland. Belgarna är ganska solklara favoriter men måste se upp då Ryssland visade i VM 2018 att man är starka och svårslagna på hemmaplan. Samtidigt vann Belgien med 4-1 senast lagen möttes i Ryssland vilket var i EM-kvalet 2019.

Belgien är efter England och Frankrike favoriter att vinna hela turneringen och med det spelarmaterial om man har att tillgå borde det bli en seger mot en nation som Ryssland. Även om Kevin de Bruyne är osäker till spel finns det tillräckligt med stjärnor för att vinna matchen. Romelu Lukaku, Eden Hazard och övriga spelare borde klara av att säkra tre poäng i premiären.

Vart vi har Ryssland är svårt att veta. De vann mot Malta och Slovenien i VM-kvalet men föll mot Slovakien. I matcherna inför EM-slutspelet har man spelat 1-1 mot Sveriges motståndare Polen samt vunnit mot Bulgarien med 1-0. Ryssland kan trösta sig med att försvarsspelet sett ganska bra ut sedan fiaskot i Nations League då man förlorade mot Serbien med 0-5.

Belgien kommer enligt oddsen plocka hem en seger. Det är något vi också tror på. De såg otroligt starka ut under VM när de kom trea. I premiären mot Ryssland tror vi de tar alla tre poängen. Därför spelar vi Belgien som vinnare mot Ryssland.

  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
Dela på