Betfair ger sex gånger pengarna på Malmö mot Blåvitt

Det är ett fint allsvenskt möte vi har att se framemot denna härliga försommardag. Nere i söder tar Malmö FF emot IFK Göteborg hemma på Stadion för att göra upp om tre viktiga poäng och du som ny spelare hos Betfair har en oddsboost på 6.00 att njuta av om MFF vinner.

MFF inne i ett viktigt skede av säsongen

Efter en försäsong som innehöll segrar på löpande band var förväntningarna på Malmö FF högt ställda när 2018 års upplaga av allsvenskan drog igång. Men de regerande mästarna har ännu inte fått det där riktiga lyftet då de efter sju spelade matcher bara spelat ihop elva poäng och en målskillnad på -2. Detta gör att de himmelsblåa återfinns på en sjundeplats i tabellen och trepoängarna bör rulla in i rask takt om de ska kunna komma ifatt Bajen och AIK på de två topplaceringarna.

Det är en intensiv period innehållandes tre matcher på åtta dagar som Malmö FF befinner sig i och detta är något som kan komma att prägla resten av säsongen. En match har redan spelats då Djurgården kom på besök till Stadion förra veckan. Då var det MFF, som via en 1-0-seger inte bara tog tre poäng, utan också skaffade sig det psykologiska övertaget inför lagens drabbning i cupfinalen som spelas nu på torsdag. Det lag som vinner den matchen får chansen pröva vingarna ute i Europa. Men innan tankarna flyger iväg är det alltså dags för himmelsblått att städa av IFK Göteborg och hämta in tre nya poäng och fortsätta på det vinnande spåret.

Blåvitt letar efter sin identitet

Det är ett identitetssökande IFK Göteborg som tar resan söderut. Den nytillsatte huvudtränaren Poya Asbagi är i full färd med att sätta sin prägel på laget och därmed också lyfta laget mot höjder som inte nåtts på ett bra tag. Det har gått sisådär hittills då de är ett av de mer anonyma lagen i allsvenskan med sina nio poäng fördelat på tre segrar och tre förluster. Målskillnaden på 8-8 skvallrar om att det är ett ganska tråkigt lag med trubbig spets och ett okej försvarsspel som ställs på banan.

Blåvitt har inte spelat match på över en vecka efter de besegrade BK Häcken med 2-1 i Göteborgsderbyt den 28:e april. Stor matchhjälte blev Elias Mar Omarsson som såg till att hans lag säkrade segern med två baljor innan han blev utbytt. Den talangfulle islänningen är nu uppe i fyra gjorda mål på fem matcher, bäst i IFK Göteborg.

Hämta oddsboosten hos Betfair här

Vi tror att Malmö FF blir för svåra att rubba för IFK Göteborg och vi kan därför rekommendera alla som inte redan är medlemmar hos Betfair att ta del av denna oddsboost på 6.00 att Malmö vinner ikväll.