Landskamp: Maxad oddsboost på Sverige att vinna över Danmark!

Nu är det nära. Fotbolls-VM är bara drygt två veckor bort och träningslandskamperna duggar tätt. Sverige tar emot Danmark i ett prestigefyllt möte på Friends Arena denna lördag och Betfair höjer oddsen från 2.37 till 12.00 på att Sverige vinner. Erbjudandet gäller alla nya medlemmar.

sverige danmark boostade odds betfair fotboll

Lagsammanhållningen på topp i den svenska truppen

Den svenska truppen har laddat upp inför VM med att hålla träningsläger i ett stekhett Båstad denna veckan. Träning med boll har varvats med diverse teambuilding-övningar och sett från ett utomstående perspektiv ser spelarna ut att stormtrivas. Lagsammanhållningen är alltså på topp och nu går laget in i slutfasen av förberedelserna genom att spela två landskamper mot Danmark och Peru innan fotbolls-VM går av stapeln i det stora landet i öst.

Först ut är Danmark hemma på Friends denna lördag och sju dagar senare är det genrep mot Peru. Båda lagen är kvalificerade för VM och är därmed bra värdemätare för Janne Anderssons manskap utan att för den delen vara övermäktiga.

Hämta din oddsboost hos Betfair

Danmark har i ledningen av norrmannen Åge Hareide svarat för väldigt fina insatser i VM-kvalet där de bland annat krossade Irland med 5-1 i playoffen, vilket gav de en plats i sommarens mästerskap. Med spelare som Christian Eriksen, Thomas Delaney och Pione Sisto i truppen är det ett Danmark som är ett på pappret starkare lag än Sverige, men detta lär bli en jämn fight med tanke på prestigen som är inblandat.

Även om detta bara är en träningslandskamp är det många spelare som slåss om en plats i startelvan när allvaret drar igång och eftersom detta är ett derby räknar vi med att det kan hetta till i några situationer. Förhoppningsvis bjuds vi åskådare på en underhållande tillställning och att Sverige så klart avgår med segern.

Bli medlem hos Betfair via våra länkar så får du ta del av oddsboosten på 12.00 att Sverige vinner över Danmark. Används kampanjkoden ZFBMCL, lägg ett spel värt 50 kronor och håll tummarna för våra svenska hjältar!