AS Monaco vs Lyon – Ligue 1 Speltips

Det märks att de europeiska toppligorna närmar sig med stormsteg och nu har det blivit dags att analysera premiären i Ligue 1 mellan Monaco och Lyon. Det är härligt med ett toppmöte som inleder serien som PSG återigen lär vinna. Monaco lyckades bryta trenden för några år sedan medan Lyon har inte vunnit ligan på ett bra tag. Nu var fjolåret inte något vidare för Monaco som var nära på att få spela negativt kval men en hyfsad avslutning räddade laget kvar i serien. 

Lyon hade en ännu finare avslutning när de gick sex raka matcher utan att förlora. De brukar också inleda säsongerna bra då laget inte förlorat en premiär sedan säsongen 2003/04. På 15 premiärer har Lyon 12 segrar och 3 oavgjorda. Den franska klubben har också gjort mål i 15 raka tävlingsmatcher. Senast de blev nollade var mot just Monaco när det blev förlust med 2-0.

Speltips AS Monaco vs Lyon

  • Lyon är favoriter enligt oddsen men oddsen säger också att det kommer bli en jämn match. Vi tror den är så jämn att det blir oavgjort och väljer därför att spela X till oddset 3,30 hos Bet365.
  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
  • Målrikt kan det mycket väl bli. Sju av de åtta senaste interna mötena har slutat i över 2,5 mål. Därför spelas över 2,5 mål till oddset 1,91 hos LeoVegas.
  1. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 200 kr. Min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
  • Vi tror också att båda lagen kan göra mål. I en jämn match som vi tror slutar oavgjort kan det bli 2-2 eller 3-3 – det skulle inte förvåna. Vi spelar att båda lagen gör mål till oddset 1,68 hos Betsson.

Oddsanalys Monaco vs Lyon

Det ska bli spännande med en match i hetluften igen när den franska ligafotbollen återigen är igång. Monaco hade en väldigt tuff säsong förra året efter att ha tappat flera nyckelspelare men de höll sig kvar och blickar framåt mot en bättre säsong 2019/20. För Lyon var det en trevligare fjolårssäsong. Tredjeplatsen får anses vara godkänd och en fin form på slutet gör att laget nu har chans att bygga upp en fin förlustfri svit om de inleder serien bra.

Borta mot Monaco är dock ingen lätt uppgift och vi tror det kan bli en oerhört jämn match mellan två spelskickliga lag. Oddsen säger att Lyon är någorlunda favoriter men vi är inte beredda att hålla med. Monaco är revanschsugna, har flera nyförvärv och fördelen av hemmaplan. Bland annat har Gelson Martins skrivit på och är nu deras spelare permanent efter lånesejouren förra säsongen. Med tanke på hur jämnt vi tror det bli väljer vi att spela oavgjort i matchen.

Båda lagen brukar ha relativt rätt att göra mål. Även om det kan finnas några premiärnerver så borde det inte vara allt för stora problem att hitta nätet. Eftersom vi tror båda lagen gör mål i matchen väljer vi också att spela detta. Därför spelar vi att båda lagen gör mål och hittar grymma odds hos trevliga Betsson som vi tycker mycket om.

LeoVegas har bra odds på över 2,5 mål och det känns som det blir det i denna matchen. Sju av de åtta senaste mötena har som sagt inneburit över 2,5 mål mellan klubbarna och när LeoVegas trots detta erbjuder 1,91 på spelet är det inget att fundera över. Vi spelar över 2,5 mål hos LeoVegas till oddset 1,91.