Inför SM-finalen i Bandy

Ice-Hockey-Image

Påskhelgen bjuder in till bandyfest och som vanligt ska det spelas i Uppsala. På grund av rådande omständigheter blir det ingen publik på läktarna men du kan ha bandyfrukost hemma i lägenheten eller huset istället. Lagen som ställs mot varandra är Villa Lidköping och AIK och det ser enligt oddsen ut att bli en jämn match mellan två skickliga lag. Matcherna kan du se ”gratis” i SVT och om Villa Lidköping skulle vinna kommer de som första lag någonsin vara mästare på bland damerna och herrarna på samma gång.

  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
  2. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Villa Lidköping är favoriter

Villa Lidköping vann grundserien med tre poäng före AIK och leds av skytte- och poängkungen David Karlsson. 56 mål på 26 matcher är imponerande och i slutspelet har den fina formen fortsatt. Andra stjärnor att hålla reda på är Daniel Andersson, Johan Asplund och Jesper Eriksson. I slutspelet har den fina formen fortsatt. Laget slog ut Sirius med tre raka matcher i kvartsfinalen och även om Villa Lidköping inledde med förlust mot Sandviken i semifinalserien kunde de därefter ta tre raka segrar och säkra finalplatsen. Nu har de chans att vinna igen precis som de gjorde 2019.

AIK är ett starkt lag också

Som tvåa i grundserien har AIK också ett mycket bra lag och förtjänar att vara i finalen. De har kanske inte haft samma spikraka väg i slutspelet som Villa Lidköping men är fortfarande ett lag av rang. I kvartsfinalen valde ”Gnaget” Västerås och även om de blev två förluster kunde AIK vinna tre matcher och därmed säkra en plats i semifinalen. Där blev det en rafflande duell mot den regerande mästaren Edsbyn med förlust i första matchen och i fjärde matchen. Många trodde det skulle bli tufft efter 3-9 mot Edsbyn inför avgörande matchen men AIK tog sig samma och vann den avgörande matchen med 4-0.

Speltips – de vinner bandyfinalen

Villa Lidköping var i final förra året och vann SM-finalen 2019. Nu är man favoriter att vinna finalen igen men det kan mycket väl bli en jämn match. AIK såg oerhört starka ut i sista semifinalen men har haft ett långt uppehåll på två veckor inför finalen. Villa Lidköping har däremot spelat matcher för bara några dagar sedan och det kan vara till deras fördel. Dessutom har Villa Lidköping ett internt övertag mot AIK då de på lagets åtta möten vunnit sju och spelat en oavgjord. Vi tror att Villa Lidköping är för bra för att inte vinna SM-finalen och spelar därför de som vinnare av SM-finalen av Bandy.

Speltips: Vi spelar Villa Lidköping som vinnare av Bandyfinalen