Manchester United vs Chelsea – Premier League 11/08

United tar emot Chelsea i premiärhelgen i Premier League och det blir direkt en toppmatch mellan två av topp 6-lagen. United har förstärkt sin backlinje rejält inför säsongen efter att ha släppt in 54 mål i ligan förra säsongen. Chelsea har värvningsförbud och har endast fått in Kovacic från Real Madrid tack vare en låneoption men i övrigt är det ett Chelsea som inte får värva alls. Londonklubben har också tappat sin storstjärna Eden Hazard vilket gör att man inte är tippade i toppen denna säsong. Faktum är att många tror att laget kan missa topp 4 2019/20 men det blir upp till nye tränare Lampard på direkten att visa framfötterna.

Ole Gunnar Solskjaer hade en säsong som var upp och ned. När han tog över efter Mourinho gick allt norrmannens väg men säsongsavslutningen lämnade mycket att önska när laget till slut blev sexa. Nu siktar United i alla fall på topp 4 men mer än så kan man nog inte räkna med.

Speltips Man Utd vs Chelsea

  • Det kommer att bli en jämn match men vi tror United är strået vassare i år med värvningarna av Maguire och Wan-Bissaka. Vi spelar hemmaseger till oddset 2,22 hos Bet365.
  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
  • Räkna dock inte med någon direkt målfest utan 1-0 till hemmalaget är ett troligt resultat. Vi väljer att spela under 2,5 mål där du hittar det fina oddset 1,85 hos Nordicbet.
  • Vi torr faktiskt inte att Chelsea lyckas göra mål i matchen och spelar Nej på att bortalaget gör mål till oddset 2,80 hos Betsson.

Oddsanalys Manchester United vs Chelsea FC

Premier League är äntligen igång och det råder väl inget tvivel om att United mot Chelsea är det som lockar mest under premiärhelgen. Ett United som haft en bra försäsong där de vunnit samtliga matcher. Samtidigt är det träningsmatcher och det brukar inte visa allt för mycket. Samtidigt har man förstärkt sin svagaste lagdel och det rejält. Med högerbacken Wan Bissaka och mittbacken Maguire är Uniteds backlinje helt plötsligt bra från att ha varit överlägset sämst av alla topp 6-klubbar.

Därför tror vi att United håller nollan i sin premiär. Lampard kommer få det tufft med Chelsea vilket Solskjaer också kan få i United. Samtidigt tror vi premiären och fördelen av hemmaplan kan vara till Uniteds fördel. De verkar taggade på säsongen och motiverade att ha blivit tippade sexa inför säsongen.

Målfesten i premiären lär vi dock inte få se något av utan vi tror på en målsnål match som det brukar bli när lagen drabbar samman. Det borde tala för att det inte blir mer än två mål i matchen och därför väljer vi att köra under 2,5 mål till oddset 1,86.

Chelsea känns inte så starka 2019/20 framförallt inte med tappet av Hazard. Dessutom har det florerat rykten om att vissa spelare i truppen inte har något förtroende för Lampard och att han inte är mannen att leda Chelsea. Vi tror det blir en tuff start för Lampard och att United håller nollan. Vi spelar Nej på att Chelsea gör mål till 2,80.