Brasilien – Paraguay Kvartsfinal i Copa America 28/6

Brasilien har varit favorit till att vinna turneringen på hemmaplan redan innan första matchen var spelad. Dock har det hackat i maskineriet under de senaste mästerskapen, trots en trupp som fått vilken tränare som helst att drägla. Under Copa america 2016 åkte Brasilien ut i gruppen och under 2015 förlorade laget mot just Paraguay i kvartsfinal, efter 1-1 fulltid följt av 4-1 i straffsparksläggningen. Vi vet dock hur starka Seleção är på hemmaplan med sitt publiktryck och inramning. Brassarna är obesegrade 13 matcher i rad och det ska mycket till för att Brasilien ska missa chansen att gå vidare till semifinal.

Bettingtips med högst odds Brasilien – Paraguay

  • Paraguay kommer att försvara sig med näbbar och klor. Samtidigt har de gjort under 2,5 mål de senaste tre bortamatcherna. Vi spelar under 2,5 mål till odds 2,50 på NordicBet.
  • Hetast av alla brassar för tillfället är Philippe Coutinho, som revanscherar sig för en halvtaskig säsong i Barcelona. Han gör mål igen till 2,40 på bet365.
  • Brasilien kommer att köra full blås framåt och skjuta som galningar. Vi spelar på att det blir ramträff i matchen till 1,60 på Betsson.
  • Paraguay kämpar emot väl men Brasilien bryter ner dem och vinner komfortebelt med 2-0. Spelas till 5,30 på Unibet.

Analys av våra speltips inför Brasilien – Paraguay

Copa America har börjat starkt, med många vackra mål och härliga kämpainsatser. Nu börjar matcherna gälla en mer då det vankas slutspel. Favoriten Brasilien har verkligen kommit igång, i sista matchen under gruppspelet slog man Peru med hela 5-0 och det var en otroligt imponerande seger. Att Neymar har varit borta har mer eller mindre fått bort pressen från brassarna som lyser av självförtroende. Försvarsspelet ser också riktigt bra ut. Vi spelar på en säker 2-0 vinst för brassarna till 5,30 på Unibet.
Paraguay var nära att missa kvartsfinal, hade Ecuador eller Japan vunnit när man möttes här om natten så hade laget inte gått vidare. Eftersom matchen slutade 1-1, så blev det så iaf. Paraguay ser inte ut att vara som man tidigare varit. Att Cardoza fortfarande är lagets anfallare påvisar en del. Det kommer bli tufft att sätta emot Brasiliens tryck. Vi spelar dock att det blir under 2,5 mål då Paraguay kan täta till en del. Det spelas till odds 2,50 på NordicBet.
Brasilien har en hypergiftig anfallsbesättning i Everton, Firmino, Jesus och Coutinho. Phillipe Coutinho har haft en tung säsong i Barcelona då han blivit ifrågasatt en hel del. I Copa america sprudlar han dock av spelglädje och vi blir mycket förvånade om han int esmäller dit en balja. Spelas till 2,40 på bet365.
Brasilien tacklar mer, dribblar mer och skjuter mer i sina matcher än Paraguay. Brassarna har inte heller släppt in några mål än i turneringen. Det kommer att pumpas på från minut ett och Fernandez i Paraguays mål kommer få en svettig match. Vi spelar på att matchen bjuder på minst en ramträff till oddset 1,60 på Betsson.
Brasilien har som sagt haft det tungt i de senaste Copa america och har inte vunnit turneringen sedan 2007 då man slog Argentina med 3-0 i finalen. Nu är spelarna heltaggade på hemmaplan och vill skriva ny historia för sitt land. Det enda som kan stoppa dem är något liknande av vad som hände mot Tyskland i VM 2016, total hjärnblödning.
Vinnaren i matchen kommer förmodligen att ställas mot Argentina i semifinal,  vilket kan bli en häftig match. På den andra slutspelshalvan kommer det förmodligen bli en kamp mellan den regerande mästaren Chile och Colombia om vem som ska ta sig hela vägen till final. Ska Paraguay kunna rå på brassarnas dream team?