Speltips för omgång 33 av Premier League

speltips och odds online premier league omgång 33

Det är endast 5 omgångar kvar av årets Premier League-säsong och det börjar dra ihop sig på allvar! Det är framförallt i kampen om nästa års Champions League-platser där det största intresset finns inför de återstående matcherna. Här har vi plockat fram de mest intressanta matcherna i omgång 33 av Premier League.

Spelsidor med bäst odds online

  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Vilka lag tar sig till Champions League?

Efter att Manchester City lyckades vinna över Aston Villa på onsdagskvällen står det så gott som klart att de är årets vinnare av Premier League. Manchester United har en match mindre spelad och har ännu alltså 18 poäng att spela om mot Citys 15. Oavsett om United vinner sin match i helgen har vi svårt att tro att de tar ikapp de 8 poäng som isåfall skiljer lagen åt.

I kampen om Champions League-platserna är det desto jämnare. Leicester gav sig själva ett riktigt bra utgångsläge inför resten av matcherna genom sin 3-0 vinst över West Bromwich på onsdag. Men om fjärde platsen i tabellen pågår en intensiv kamp för tillfället. Speciellt eftersom West Ham överraskande förlorade sin match borta mot Newcastle förra helgen.

Speltips omgång 33 av Premier League

Vi fokuserar helt på de lag som är inblandade i kampen om Champions League-platserna denna omgång. Det är matchen mellan West Ham och Chelsea som är den på förhand mest intressanta.

Arsenal vs Everton

Vi börjar dock från fredagskvällens drabbning mellan Arsenal och Everton. Förra veckan blev det oavgjort för Everton hemma mot Tottenham. Det var islänningen Gylfi Sigurdsson som höll sig framme med två mål.

Everton har ännu chansen att nå en Champions League-plats, trots att de är 6 poäng efter Chelsea på fjärde plats. Everton har dock endast spelat 31 matcher, vilket är minst en match mindre än alla övriga lag som ligger framför dem i tabellen.

Everton har haft enormt svårt att vinna fotbollsmatcher på den senaste tiden. På de senaste fem matcherna har de två förluster och tre oavgjorda. Nu finns dock en gyllene chans att vända trenden då både Alexandre Lacazette och Pierre-Emerick Aubameyang saknas hos Arsenal. I försvaret saknas också viktiga Kieran Tierney.

När Dominic Calvert-Lewin återvänder hos Everton finns alla förutsättningar för att Everton äntligen lyckas vända sin negativa trend.

  • Vi tror det slutar oavgjort 1-1 i matchen.

West Ham vs Chelsea

Det största intresset i denna omgång finns kring matchen West Ham mot Chelsea. Båda lagen ligger på 55 poäng med lika många matcher spelade. Chelsea parkerar på fjärde och sista Champions League-plats tack vare bättre målskillnad.

Båda lagen var en besvikelse i förra omgången. Chelsea lyckades endast knipa en poäng hemma mot Brigthon, medan West Ham förlorade borta mot Newcastle.

Chelsea spelar också Champions League-semifinal borta mot Real Madrid på tisdag. Det brukar ha en tendens att ta bort en del av fokuset på ligaspelet.

Chelsea har ändå en bred trupp av högklassiga spelare och kan utmana vilket lag som helst oavsett vilka spelare man väljer att starta.

Ett av de problem som West Ham har för tillfället är att de saknar klara alternativ i anfallsväg efter att Michail Antonio saknas på grund av skada. De senaste matcherna har Jarrod Bowen och Jesse Lingard delat på ansvaret framåt – något som de gjort bra. Det finns dock betydligt mer tyngd i spelet när Antonio finns med i laget.

Sannolikt kommer saknas även viktiga Aaron Cresswell i lördagens möte. Anmärkningsvärt är att West Ham har ett mycket lockande odds online med tanke på tabelläget. Hos Unibet är oddset hela 4.60 för hemmavinst.

  • Vi tror på en knapp vinst för Chelsea och spikar en två till oddset 1.83 på Unibet

Leicester City vs Crystal Palace

Vinsten mot West Bromwich senast var oerhört viktig för Leicester. Efter två förlustmatcher i sträck var det viktigt att byta trenden och nu de satt sig i en bra position för att säkra en plats i nästa års Champions League.

Just nu återfinns Leicester på en tredje plats med fyra poäng tillgodo till både Chelsea och West Ham.

Viktig för Leicester är att Jamie Vardy igen syntes i målprotokollet i den senaste matchen. Efter en utmärkt start på säsongen har det gått oerhört tungt för honom. Innan torsdagens fullträff gick han mållös från hela sju matcher i sträck.

Målfabrikationen har helt vilat på Kelechi Ihenachos axlar de senaste matcherna. Han har å andra sidan varit i en helt sanslös form med åtta mål på de senaste sex matcherna.

  • Vi tror att matchen bjuder på få överraskningar och spikar över 2.5 mål och hemmavinst.