Vi vet hur du ska spela på UFC 257!

Conor McGregor vs Dustin Poirer 2 – UFC 257 – För andra gången i historien ska McGregor och Poirier ställas mot varandra i oktagonen.

  1. 18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
  2. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Conor McGregor vs Dustin Poirer 2 – UFC 257 – För andra gången i historien ska McGregor och Poirier ställas mot varandra i oktagonen.

De båda gjorde upp 2014 i en fight som slutade med seger för McGregor redan 146 in i första roden. Nu ser dock förutsättningarna ut att vara annorlunda då Poirier blivit en betydligt bättre fighter sedan 2014. Samtidigt är det svårt att veta var vi har McGregor då den irländske fightern endast gått fyra matcher sedan 2016. 

Odds vinnare Conor McGregor vs Dustin Poirer från Unibet

Lag Odds
Connor McGregor Se odds
Dustin Poirier 3.25

Som oddsen visar är McGregor ganska klar favorit till att vinna. Trots att han varit selektiv med fighter de senaste åren och ”avslutat” karriären flera gånger har han en nivå som ska vara bättre än Poirier. Det kan mycket väl bli jämnare än senaste gången de möttes då McGregor vann redan i första ronden. Men vi tror fortfarande att McGregor är bättre och lyckas vinna fighten mot Poirier. Därför spelar vi också McGregor som segrare till oddset 1,36.

Matchen går tiden ut – odds från Unibet

Lag Odds
Ja Se odds
Nej 3.25

Även om det kan bli en längre duell än senast är det fortfarande en ganska stor chans att McGregor avgör tidigare. McGregor har vunnit 22 fighter i sin karriär och 19 av dessa har kommit på knockout. Det är minst sagt imponerande och om något ett bevis på irländarens storhet.

Vi tror att McGregor kommer att avgöra detta innan alla ronder är över. Därför väljer vi att spela ”Nej” på att matchen går tiden ut. Bet365 erbjuder oddset 1,25. Du kan också använda dig av deras Bet Builder om du vill kombinera flera marknader från samma match. 

Kan Poirier skrälla till sig en revansch?

Conor McGregor är alltså ganska klar favorit till slutsegern men Poirier vill givetvis överraska. När de båda möttes 2014 var det en McGregor som nästan var på toppen av sin karriär. Idag ser det annorlunda ut då vi inte riktigt vet vart vi har McGregor. De senaste åren har han blivit lika känd för sina strapatser utanför oktagonen som för sina prestationer.

En seger mot Poirier skulle visa att McGregor fortfarande håller högsta nivå. Han kommer behöva prestera på topp för att Poirier som lär vara motiverad till tänderna. Senast gick det, som bekant, inge bra mot McGregor men utvecklingen har varit stor sedan dess. På de senaste åtta fighterna sedan 2017 har det bara blivit förlust mot en viss Khabib Nurmagomedov men det är inte fy skam.

Conor McGregor

Conor McGregor är världens kändaste MMA-utövare och den kontroversiella irländaren har haft en sagolik karriär. Han har haft flertalet världsmästarbälten och vunnit 22 av sina 26 matcher varav 19 på knockout.

2016 la han karriären på hyllan men gjorde comeback mot Floyd Mayweather i en välkänd boxningsmatch. Därefter blev det ytterligare en comeback om titeln i lättvikt men förlusten mot Khabib Nurmagomedov var klar. Senast ställdes McGregor mot Donald Cerrone och avgjorde redan efter 40 sekunder. 

Dustin Poirier

Dustin Poirier har blivit en betydligt bättre fighter än senaste gången de båda möttes. Trots detta är han klar underdog mot McGregor. I sin senaste fight mot Dan Hooker blev det vinst men det satt långt inne och avgjordes först efter fighten av domarnas beslut.

Poirier hade ett tag bältet i lättvikt men förlorade inom fem månader till Nurmagomedov. Eftersom vinnaren mellan McGregor och Porier med största sannolikhet får en chans på en titelmatch är det mycket som står på spel för de båda fightersen. Skulle Poirier vinna mot McGregor får han dels revansch för förlusten senast men han når också upp till en ny nivå vad gäller rykte då en seger skulle lyfta hans status avsevärt. 

Streama UFC 257

För den som vill titta på UFC 257 och huvudkortet mellan McGregor och Poirier är det Viaplay PPW och Viasat Fighting som gäller. Där kan du streama hela galan inklusive stormötet. Eftersom det är PPW räcker det inte med ett vanligt Viaplay-abonnemang utan du måste ha köpt till Viasat Fighting alternativt köpa galan separat.