Speltips Elitloppet 2021

speltips odds online elitloppet 2021

Efter att förra årets Elitloppet blev inställt är det nu äntligen dags för Solvalla att bjuda in till travfest, om än till stora delar en virtuell sådan. För restriktionerna kvarstår men tack vare att Solvalla har restauranger kommer i alla fall vissa få möjlighet att se loppet på plats. Detta blir den 70:e upplagen av Elitloppet totalt och avgörs söndagen den 30 maj.

Vi hoppas givetvis på en svensk segrare och mycket talar för att så kan bli fallet. Det vore inte första gången då majoriteten av vinnarna av Elitloppet har kommit från just Sverige. Blir det Don Fanucci Zet som håller för favoritskapet eller kan Moni Viking eller Vivid Wise As utmana och kamma hem slutsegern?

Här hittar du bästa odds inför Elitloppet 2022

  1. Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor
  2. Reklamlänk | Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
  3. Reklamlänk | 18+ | Spela ansvarsfullt | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | 35x omsättningskrav på casino | Freespins gäller Book of Dead | 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80 | Giltig i 60 dagar | https://stodlinjen.se/ | spelpaus.se | Regler & Villkor

Inbjudna hästar till Elitloppet 2021

Elitloppet är ett lopp där hästarna blir inbjudna för att kunna få delta. Totalt är det 16 hästar som deltar i två heat. Av dessa kvalificerar sig de fyra bästa från varje heat till den stora finalen.

Ecurie D.

Den 5-årige hingsten Ecurie D ägs av Global Glide och Smart Reapir Center. Det är Frode Hamre som är tränare och Ecudie D var den första hästen att bli inbjuden till Elitloppet 2021. Hästen årsdebutare på Solvalla den 7 april och vann loppet Dartster F och fick som belöning en plats i Elitoppet.

Don Fanucci Zet

Don Fanucci Zet var Sprintermästaren förra året och kom tvåa i Svenskt Travderby. Den 5-årige hingsten tränas av Daniel Rydén och är favorit att vinna Elitloppet 2021? Håller svensken för favoritskapet?

Vivid Wise As

Den 6-årige hingsten tränas av italienaren Alessandro Gocciadoro och deltar för andra året i rad i Elitloppet. Kan enligt oddsen bli livsfarlig och har imponerat med två tunga segrar under året.

Aeatos Kronos

Aetos Kronos har genom sin karriär vunnit flera tunga segrar varav flera på just Solvalla. Den amerikanske hingsten har bland annat vunnit Olympiatravet och om stjärnorna står rätt kan Kronos mycket väl hamna i toppen.

Hickothepooh

Denna 9-årige valack har tjänat in över 3 miljoner kronor och nu hoppas den norske tränaren Trond Anderssen kunna addera ytterligare pengar till kontot. Är dock inte tippad i toppen, snarare tvärtom. Når Hickothepooh finalen är det mer än vad som förväntas.

Very Kronos

Very Kronos fick sin inbjudan till Elitloppet efter silvret i Paralympiatravet. Tränas av Svante Båth och den svenske hingsten har hunnit fylla sju år och vi hoppas och tror att vi får se Kronos i finalen.

Milliondollarrhyme

Den 7-årige valacken behöver göra ett lopp utöver det vanliga för att ens nå final, så hård är konkurrensen i Elitloppet 2021. Fredrik B Larsson är tränare för hästen som slutade fyra i Finlandia-Ajo. Ska vara nöjd om de går till final.

Heavy Sound

Ännu en svensk häst och även om Heavy Sound har hunnit fylla 9 år finns det mer att ge. Har under samtliga lopp körts av Kenneth Haugstad och nu hoppas duon på nya framgångar. Men oddsen visar att det kan bli tufft att ens nå finalen för Heavy Sound.

Moni Viking

Moni Viking från Norge är favorit att hamna bland de tre främsta i Elitloppet 2021 och det kan mycket väl bli en seger för 8-åringen som var med i Prix d’Ameriqe och slutade på tredje plats i Prix de Paris. Har spelat in över 7 miljoner kronor under karriären hittills.

Cokstile

Det var med stor dramatik som Cokstile lyckades vinna Elitloppet 2020 efter att Propulsion som varit först över mållinjen diskvalificerats i efterhand. Fick sin inbjudan till årets Elitloppet efter att ha hamnat tvåa i Charlottenlund Open.

Seismic Wave

Seismic Wave lyckades som treåring vinna i USA och om 6-åringen har en bra dag kan den utmana om segern. Valacken förväntas vara med i finalen och har haft ett bra år med bland annat än andraplats i Meadow Roads på Solvalla.

Cyber Lane

Cyber Lane har under karriären tjänat ihop cirka 13 miljoner kronor och har totalt 28 segrar på 53 starter. Får det tufft att utmana i toppen av Elitloppet men har överraskat förr.

Gelati Cut

Gelati Cut har inte befunnit sig på svensk mark på ett bra tag men nu är det dags igen. Kan nå final men får det svårt att utmana om en topplacering.

Click Bait

Click Bait må ha vunnit Prins Carl Philips Jubileumspokal i våras och är snabbast i år i Sverige. Men med tanke på konkurrensen som råder i Elitloppet 2021 kan det bli tufft att upprepa bedriften för Click Bait.

Gareth Boko

Gareth Boko är den enda nederländska hästen i Elitloppet 2021. Kan nå final och förväntas nästan göra det även om oddsen visar på att det kan bli tufft.

Bahia Quesnot

Detta blir den andra starten i Elitloppet för Bahia Quesnot. Har tidigare slutat tvåa i Oslo Grand Prix och Olympiatravet. Nu är Quesnot dock tippad sist och det blir därför extremt svårt att ens nå final.

Odds vinnare Elitloppet 2021

TävlandeOdds
Don Fanucci Zet6.75
Moni Viking7.00
Vivid Wise As7.25
Aetos Kronos9.00
Seismic Wave9.25
Ecurie D.9.50
Very Kronos11.00
Cokstile14.00
Gareth Boko16.00
Gelati Cut22.00
Milliondollarrhyme25.00
Cyber Lane40.00
Heavy Sound40.00
Click Bait45.00
Hickothepooh75.00
Bahia Quesnot85.00

Speltips vinnare av Elitloppet 2021

Det ser ut att bli en duell mellan tre stycken hästar. Det handlar om Don Fanucci Zet, Moni Viking och Vivid Wise As. Oddsen online har varit i ständig förändring och lär fortsätta ändras hela vägen fram till finalen. Först efter försöken vet vi mer exakt hur formen ser ut men det är svårt att komma ifrån att Don Fanucci Zet ser otroligt stark ut. Det vore minst sagt kul med en svensk travhäst som segrare och mycket talar för att så också blir fallet.

Även om det lär bli jämnt och spännande tror vi i slutändan att Don Fanucci Zet kommer att lyckas hålla undan och samtidigt vinna loppet. Formen har varit strålande och därför tror vi slutändan att det blir Don Fanucci Zet som också lyckas vinna Elitloppet 2021.

  • Speltips: Vi spelar Don Fanucci Zet som vinnare av Elitloppet 2021

Vanliga frågor om Elitloppet 2021

När avgörs Elitloppet 2021?

Elitloppet avgörs den 30 maj på Solvalla och är huvudattraktionen under Elitloppshelgen som pågår mellan 28-30 maj.

Var hittar man bäst odds online på Elitloppet 2021?

Flera spelbolag erbjuder bra odds på Elitloppet 2021 men Unibet har konkurrenskraftiga odds och många intressanta marknader.

Vilka är favoriterna till att vinna Elitloppet 2021?

Don Fanucci Zet är favorit att vinna Elitloppet 2021.

Är Elitloppet 2021 öppet för publik?

Elitloppet 2021 kommer att ha begränsat antal åskådare i Solvallas restauranger. På läktarna kommer maximalt 8 personer att få finnas på plats.