Colombia – Chile Kvartsfinal i Copa America 29/6

Copa america går in i slutspel och sydamerika kokar. Colombia är det enda laget som vunnit alla sina matcher i turneringen, som tack för det får de möta de regerande mästarna Chile i kvartsfinal. I gruppspelet har Colombia sett väldigt solida ut med tre vinster mot Argentina, Qatar och Paraguay. Chile slog Japan och Ecuador för att sedan förlora mot Uruguay med 1-0. Det kommer bli tufft, men inte omöjligt, för laget att försvara sin titel för tredje gången i rad. Oddsmakarna har Colombia som favoriter i en tillställning med få mål. Dock verkar många spelare som är tidigt ute spela på Chile som vinnare, trots deras underdog-status.

Speltips med bästa odds Colombia – Chile | Kvartsfinal Copa America

  • Vi tror på en jämn tillställning som Chile till slut lyckas lösa på grund av sin jävlaranamma och vinnarkultur. Vi spelar på att Chile vinner på Betsafe till 3,75.
  • Det kommer att bli en tillknäppt match och vi spelar under 2,5 mål till oddset 1,57 på bet365.
  • Inget av lagen vill få avstängningar i en eventuell semifinal och vi spelar under 4,5 kort i matchen till 2,38 på Unibet.
  • Han som ska göra det för Chile är självfallet storstjärnan Alexis Sanchez. Vi spelar honom som målskytt till 3,40 på William Hill.

Analys på våra speltips inför Colombia – Chile

Copa America har börjat starkt, med många vackra mål och härliga kämpainsatser. Nu börjar matcherna gälla en mer då det vankas slutspel. På Sao Paulo’s Arena Corinthians ska det avgöras vem som drar det längsta strået av Colombia och Chile. Colombia vann alla sina matcher i gruppen och bland annat visade sin klass genom att spöa Argentina. Laget har än så länge inte heller släppt in något mål och James Rodriguez och Duvan Zapata fortsätter att visa sin klass internationellt. Dock ställs colombianerna mot de regerande mästarna vilket man inte ska underskatta, Chile är fortfarande en tuff motståndare för alla lag i turneringen. Alexis Sanchez ser motiverad ut och hans samspel tillsammans med Eduardo Vargas på topp kommer vara extra viktigt för att luckra upp Colombias försvar med  Yerry Mina and Davinson Sánchez. Chile älskar underdog-rollen och vi tror att de redan ut den här stormen. Chile spelas till 3,75 på Betsafe.
Chile har gjort det bra i Copa america 2016 och 2015 då de lyckats vinna guld båda gånger. När det väl drar ihop sig för slutspel så är de svårslagna och tajta. Eduardo Vargas vann även skytteligan 2016, kan han göra fler än de 6 mål han producerade då? 2016 slog även Chile ut Colombia i semifinal så det finns ett psykologiskt övertag där. 2015 nådde inte Colombia förbi kvartsfinalen. Även här vann Eduardo Vargas skytteligan i turneringen.
Uruguay har en hypergiftig anfallsbesättning i Vargas och Alexis Sanchez. Alexis Sanchez ser för tillfället allra hetast ut och skapar mycket lägen med sin riviga spelstil. I Copa america sprudlar han av spelglädje och vi blir mycket förvånade om han inte smäller dit en balja. Spelas till 3,40 på William Hill.
Denna kvartsfinal har potential att bli den tuffaste och mest välspelade av alla fyra. Då den beräknas bli ganska tillknäppt spelar vi under 2,5 mål till 1,57 på bet365. Vinnaren i matchen kommer förmodligen att ställas mot Uruguay i semifinal,  vilket kan bli en häftig match. På den andra slutspelshalvan kommer det troligtvis bli en kamp mellan bjässarna Argentina och Brasilien om vem som ska ta sig hela vägen till final. inget av lagen kommer att våga riskera avstängningar i en eventuell semifinal som kommer bli superviktigt. Vi avslutar därför våra spel med under 4,5 kort i matchen till 2,38 på Unibet. Vilket mästerskap vi får följa!