Allsvenskan – inför Omgång 4

allsvenskan 2021 odds speltips

Den fjärde omgången i Allsvenskan 2021 väntar och det är definitivt måndagens tidiga seriefinal mellan Djurgården och Malmö FF som är den stora höjdpunkten. Totalt är det åtta matcher som spelas och med undantag för DIF – MFF är det ångestmötet mellan Hammarby IF och BK Häcken som lockar.

Vi ger dig speltips och odds på samtliga matcher av omgång 4 i Allsvenskan.


  Hitta Allsvenskan odds här

 1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

IK Sirius vs Kalmar FF

Odds
IK Sirius2.50
Oavgjort3.15
Kalmar FF3.10

IK Sirius och Kalmar FF har båda inlett piggt med två segrar och en oavgjord vardera. Nu ställs de mot varandra i omgång 4 och det blir säkerligen en jämn match mellan två lag som presterat över förväntan. Sirius har vunnit mot Halmstads och Häcken i två raka matcher medan Kalmar besegrat Degerfors och Örebro SK.

 • Speltips: Matchen mellan IK Sirius och Kalmar FF slutar oavgjort

Hammarby IF vs BK Häcken

Odds
Hammarby IF2.45
Oavgjort3.25
BK Häcken3.10

Varken Hammarby eller BK Häcken har fått starten på säsongen de vill ha men värst är det för BK Häcken som står på noll poäng efter tre matcher. Häcken har gått tomt mot Halmstads BK, Malmö FF och IK Sirius. Hammarby i sin tur har förlorat mot Malmö och AIK men lyckades i alla fall ta en trea hemma mot Mjällby AIF. Att Häcken möter Bajen på Tele2 efter tre raka förluster är inget kul för klubben och en förlust skulle innebära att krisen verkligen är ett faktum. För Hammarby spelar de nu på sitt favoritunderlag vilket är plast. Efter både förlusterna mot MFF och AIK har tränare Billborn påpekat lagets svaghet på fotbollens riktiga underlag men nu kan de glädja sig åt att de spelar på plast och då brukar det gå bättre.

 • Speltips: Hammarby vinner hemma mot BK Häcken

Halmstads BK vs IFK Göteborg

Odds
Halmstad BK3.00
Oavgjort3.35
IFK Göteborg2.45

Halmstads BK mot IFK Göteborg blir en match mellan två lag som haft det skralt med poängskörden under säsongsinledningen. IFK Göteborg blev rejält uppbackade inför säsongen och hade fyra poäng efter två matcher. Men i senaste matchen mot Degerfors föll laget med 2-3 och att ha tappat poäng i två av tre matcher ger inget snitt som ger en topplacering. För Halmstad blev det seger i premiären mot BK Häcken men därefter har nykomlingen förlorat mot såväl Sirius och Norrköping på bortaplan. Nu kan laget ta poäng hemma mot IFK Göteborg. För en hemmavinst har du ett odds online på 3.00 hos Unibet.

 • Speltips: Halmstad vinner över IFK Göteborg

Örebro SK vs IFK Norrköping

Odds
Örebro SK4.35
Oavgjort4.10
IFK Norrköping1.77

Örebro har inte fått starten man önskat och detsamma går att säga om IFK Norrköping. Den ständiga mittenklubben Örebro har fortfarande inte gjort mål i Allsvenskan och har 0-6 och en poäng på tre matcher. För IFK Norrköpings del blev det visserligen seger senast mot Halmstad men dessförinnan hade laget bara en poäng på två matcher. Nu tror vi Norrköping håller för favoritskapet.

 • Speltips: IFK Norrköping vinner borta mot Örebro
 1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Östersunds FK vs Varbergs BoIS

Odds
Östersunds FK2.40
Oavgjort3.30
Varbergs BoIS3.15

Östersund har inlett starkt med fem poäng på de tre inledande matcherna. Mot MFF senast lyckades laget kvittera sent och fick med sig en poäng. Dessförinnan hade Östersund vunnit mot Örebro med 5-0 och kryssat borta mot Kalmar i en match som slutade 0-0. Gästerna Varberg har förlorat två raka matcher och står på en poäng efter tre matcher.

 • Speltips: Östersunds FK vinner hemma mot Varbergs BoIS
 1. 18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

AIK vs IF Elfsborg

Odds
AIK2.30
Oavgjort3.45
IF Elfsborg3.20

Såväl AIK som Elfsborg har två segrar och en förlust inför lagens möte i omgång 4. AIK har besegrat Degerfors och Hammarby medan Elfsborg vunnit mot Mjällby och Varberg. AIK ser starkare ut, framförallt på hemmaplan och har en stabilitet som gör att de blir svårslagna denna säsongen. Därför tror vi de har vad som krävs för att vinna mot Elfsborg.

 • Speltips: AIK vinner hemma mot IF Elfsborg

Djurgårdens IF vs Malmö FF

Odds
Djurgårdens IF3.15
Oavgjort3.20
Malmö FF2.45

Detta kan mycket väl vara de två kandidaterna till SM-guldet som gör upp redan i omgång 4. Djurgården har varit den stora behållning då laget gått rent och kan visa upp en målskillnad med 6-1 efter tre matcher. Malmö FF vann sina två inledande matcher och såg ut att gå mot en tredje raka seger mot Östersund då man hade 1-0. Men ett sent kvitteringsmål av Östersund gör att det nu är Malmö som är pressade att få poäng då en förlust innebär att laget är fem poäng efter Djurgården. MFF är favoriter inför mötet men vi tror det blir jämnt och att matchen slutar oavgjort.

 • Speltips: Oavgjort i matchen mellan Djurgården och Malmö FF

Mjällby AIF vs Degerfors IF

Odds
Mjällby AIF2.30
Oavgjort3.10
Degerfors IF3.55

Fjolårets femma Mjällby AIF har inte fått den önskade starten på Allsvenskan 2021 med en poäng på de tre inledande matcherna. Nu är det Degerfors som är motståndet, nykomlingen som förlorade sina två första möten. Men i tredje omgången mot IFK Göteborg tog Degerfors en oväntad seger och har därmed lämnat jumboplatsen. Mjällby har fördel av hemmaplan och vi tror det blir en målsnål tillställning.

 • Speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Mjällby – Degerfors