IFK Göteborg vs Djurgårdens IF Allsvenskan 2019

Djurgården är pressade att vinna efter derbyförlusten mot Hammarby. Nu går man en tuff bortamatch mot IFK Göteborg som bara förlorat en hemmamatch under säsongen. DIF sex poängs försprång till övriga lag efter bortasegern mot MFF. Efter dubbla derbyförluster ligger man nu tvåa i tabellen på sämre målskillnad än MFF. Samtidigt jagar Hammarby och AIK också guld, båda lagen tre poäng bakom toppduon.

IFK Göteborg har inte vunnit på tre matcher men har samtidigt gått väldigt tuffa ronder. Mot AIK borta stod man upp bra men förlorade med 1-0 och hade minst sagt domsluten emot sig med en tveksam straff och utvisning emot sig. Därefter blev det 0-0 i derbyt mot toppkonkurrenten BK Häcken innan man återigen förlorade borta mot ett tufft motstånd när Malmö blev för svåra och vann med 1-0. 

Speltips IFK Göteborg vs Djurgårdens IF med högsta odds

  • IFK Göteborg har endast förlorat en hemmamatch under säsongen och matchen spelas på gräs. Samtidigt är Djurgården ett lag som jagar guld och är oerhört svårslagna. Vi tror på en jämn match som slutar oavgjort. X spelas till oddset 3,50 hos Betsson.
  • När två defensivt balanserade lag ställs mot varandra brukar det inte sluta i några målkalas. Vi spelar under 2,5 mål och får bästa odds på 1,85 från Bet365 på spelet.
  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
  • Emir Kujovic har visat fin form och kan mycket väl hitta nätet. Vi spelar Kujovic som målskytt och får bäst odds hos Unibet.

Oddsanalys IFK Göteborg vs Djurgårdens IF Allsvenskan 2019

Djurgården jagar sitt första guld sedan 2005 men har haft det tufft på slutet mot storlagen. Dubbla derbyförluster mot AIK och Hammarby har gjort att DIF tappat serieledningen. Därför behövs det seger mot IFK Göteborg, framförallt med tanke på att det väntar tufft motstånd i sista omgången i form av IFK Norrköping.

Änglarna är långt ifrån guldstrid efter endast en vinst på de fem senaste matcherna. Spelschemat har visserligen varit oerhört tufft med Hammarby, AIK, BK Häcken och Malmö FF som motståndare. Elva poäng från Europaplats gör att Göteborg kan spela avslappnat vilket lär gynna laget. Vi tror att därför att det slutar oavgjort och spelar detta till oddset 3,50 hos Betsson.

Den neutrale åskådaren lär få se en defensivt balanserad match med två lag som vill vara spelförande samtidigt som de inte riskerar något bakåt. Därför tror vi att det kommer att bli en relativt målsnål historia, Djurgården har endast släppt in 17 mål medan Göteborg läckt 27 gånger. Poya har satt en bra defensiv grund samtidigt som Djurgården spelar under stor press vilket talar för en målsnål match. Därför väljer vi att lägga ett spel på att det blir under 2,5 mål. Bäst odds erbjuder Bet365 som ger 1,85.
Emir Kujovic har visat bra form och på kort tid anpassat sig väl till Kim och Tottes spelidé. Mot IFK Göteborg tror vi han kliver fram och kan stänka in en balja. Därför väljer vi att spela Emir Kujovic som målskytt och vi vänder oss till Unibet för detta bet.