Inför SHL-finalen

bästa odds online shl final

Efter en rafflande serie semifinaler, där båda fick avgöras i match 5, är det nu dags för en spännande finalserie mellan seriens två bästa lag. Även om det satt långt inne har Växjö Lakers och Rögle varit favoriter att nå finalen och nu är de på plats i en duell utan dess like. Finalserien kommer att avgöras i bäst av sju matcher och räkna med mycket passion och känslor när de ska drabba samman. Vem blir svenska mästare i ishockey 2021? Vi tippar finalserien.


    Här hittar du bästa odds på SHL finalmatcherna

Växjö Lakers är favoriter enligt oddsen

LagOdds
Växjö Laker HC2.45
Oavgjort3.95
Rögle2.65

Växjö inleder det första mötet i matchserien på hemmaplan och är också favoriter till att vinna enligt oddsen. I grundserien var laget överlägsna och vann serien komfortabelt. Under slutspelet har det bara fortsatt och nu talar allt för att de också kommer att vinna finalserien mot Rögle, i alla fall första matchen.

Laget har den bästa truppen och de bästa spelarna och även om det blev svårare än förväntat mellan Örebro och Lakers visade de sin överlägsenhet i slutändan. Kan de fortsatta på inslagen väg kan det bli en rolig finalserie med SM-guld som kronan på verket.

Rögle BK är dock ett farligt hot

Rögle BK är i sin första final någonsin och självklart lider man med de boende i Ängelholm som inte får chansen att uppleva detta. Rögle såg länge ut att gå rent mot Skellefteå i semifinalen. Men efter två raka förluster tvingades skåningarna fram till en femte och avgörande match på hemmaplan. Där var det dock inget snack om saken utan Rögle vann enkelt med 4-0.

De vann också senaste mötet mot Växjö Lakers med 4-0 precis innan slutspelet drog igång. Kan de nå upp i samma fina prestation finns det definitivt chans att hota och även om vi håller Lakers som favoriter kan det bli en jämn matchserie mellan två skickliga lag.

Speltips – Vem vinner SM-guld

Det är helt jämnt enligt oddsen på vem som kommer att vinna SM-guld vilket brukar vara ett gott tecken för den neutrale åskådare. Räkna med mycket kamp när det är två lag som kommer att göra allt för att säkra guldet. Växjö Lakers har till skillnad från sin motståndare varit med om en finalserie förr och nu tror vi de kan upprepa bedriften.

  • Vi håller Lakers som favoriter och tror att de till slut kommer att vinna SM-guld även om det kan sitta långt inne. Förhoppningsvis får vi uppleva sju jämna och spännande matcher. Men i slutändan väljer vi att spela Växjö Lakers som svenska mästare av SHL 2021.