Speltips: SHL – åttondelsfinaler

Sex av åtta lag är klara för kvartsfinal i SHL men det återstår två lag som ska kvalificera sig. Just nu är vi mitt inne i åttondelsfinaler där Frölunda eller Djurgården och Färjestad eller Malmö kommer att nå dit. Just nu är det fördel Göteborg och Karlstad men det kan svänga snabbt då endast en match spelats. Vi tippar andra rundan av åttondelsfinaler här på SpelaSpel.

Spelsidor med bäst odds

  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Frölunda HC vs Djurgårdens IF

LagOdds
Frölunda HC1.90
Oavgjort4.30
Djurgårdens IF3.55

Seriesjuan Frölunda ser ut att nå kvartsfinalen då laget vann första mötet komfortabelt trots spel på bortaplan. Frölunda tog hela 19 poäng fler än Djurgården och är i betydligt bättre form. I grundseriens sista match slog man serieledaren Växjö på hemmaplan och i första matchen mot Djurgården blev det alltså 3-1.

Nu räcker det med en till seger för att nå kvartsfinalen, något Frölunda bör klara av. Visst har Frölunda förlorat sina två senaste hemmamatcher mot DIF men med så mycket på spel känns det som att Frölunda har en växel till att lägga in och bör därför kunna säkra segern.

Speltips: Frölunda vinner över Djurgårdens IF under ordinarie tid

Färjestad vs Malmö Redhawks

Malmö såg ut att vara rejält på gång och hade åtta raka segrar efter vinsten mot Rögle den 19 mars. Därefter avslutade Redhawks grundserien med sex förluster på de sju avslutande omgångarna och nu senast mot Färjestad hemma blev det återigen förlust. Därför ser läget minst sagt prekärt ut för Malmö som haft en väldigt ojämn säsong med höga tappar och djupa dalar.

Färjestad avslutade grundserien med fyra segrar på de fem avslutande omgångarna och ser ut att vara i bra form. I första åttondelsfinalen mot Malmö tog laget ledningen med 2-0 i första perioden och trots reducering av Redhawks i mitten av andra perioden lyckades Färjestad hålla undan och kunde avgöra med 3-1 i tom kasse i slutskedet av matchen. Även om Malmö slagit Färjestad på bortaplan vid de två senaste tillfällena tror vi att Färjestad är för starka och vinner hemmamatchen och därmed säkrar en plats i kvartsfinalen.

Speltips: Färjestad vinner över Malmö Redhawks under ordinarie tid