Speltips Tyskland-Ungern och Portugal-Frankrike

speltips tyskland-ungern portugal-frankrike

Det har blivit dags för de sista matcherna i grupp F av Fotbolls-EM 2021. Den andra omgången bjöd på en del överraskande resultat och det gör att vi nu har en riktigt gastkramande avslutning att förvänta oss.

Här får du förutsättningarna inför de avgörande matcherna.


    Hitta odds på Fotbolls-EM 2022 här

  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas

Speltips Tyskland-Ungern

Odds
Tyskland1.20
Oavgjort7.55
Ungern17.00

Tyskland bjöd på en riktig uppvisning mot Portugal. Precis när det behövdes steg den lagmaskin som vi blivit vana med att se i tidigare mästerskap fram.

Från att ha sett relativt tandlösa ut i öppningsmatchen mot Frankrike var det ett effektivt Tyskland vi såg mot Portugal. Laget anföll på bred front och hade hela tiden mängder av alternativ i anfallsväg. Bland de spelare som imponerade mest fanns Joshua Kimmich, Robin Gosens och Kai Havertz.

Även Ungern hade en lyckad omgång och lyckades knipa en poäng mot självaste Frankrike. Faktum är att Ungern har allt i egna händer inför den sista omgången. Vid vinst kan laget ta sig vidare från gruppen direkt.

  • 100kr spel på Sverige mot Polen hos LeoVegas. Du får tillbaka insatsen om Sverige inte vinner!

Spela på matchen här!

T&Cs: ”Regler och villor gäller. 18+. https://www.stodlinjen.se. Spela ansvarsfullt!

Chanserna för att detta skall ske är dock väldigt små, vilket också syns i de odds online som finns på matchen. En vinst för Ungern ger hela 17.00 i odds hos Unibet.

Vi tror heller inte på någon skräll i matchen och förväntar oss en bekväm seger för Tyskland. Det kommer att vara ett defensivt Ungern vi ser i matchen, men det kommer knappast att hindra Tyskland. I matchen mot Portugal kom man igenom gång på gång från kanterna och det är viktigt i tillknäppta matcher.

  • Vi tror på seger med under 3.5 mål för Tyskland.

Speltips Portugal-Frankrike

Odds
Portugal4.00
Oavgjort2.95
Frankrike2.30

Vilken spännande avslutning på gruppen vi får! Frankrikes oavgjorda resultat gav med facit i hand en plats i sextondelen, men det var knappast det resultat man hoppats på.

Nu lämnas avgörandet istället till den sista matchen om vilka lag direktkvalificeras.

Portugal var oväntat bleka mot Tyskland. De har en oerhört stark offensiv, men Tyskland visade att det finns brister i försvarsspelet. Tyskland kom oroväckande enkelt igenom på kanterna och kunde ostört mata inlägg från bra positioner.

För att ha någon chans att utmana Frankrike behövs betydligt tätare och mer disciplinerat försvarsspel.

Vi tror ändå att Portugal kan utmana Frankrike. Vi tror på ett oavgjort resultat som lämnar Frankrike på 5 poäng och Portugal på 4 poäng. Gruppvinsten kommer alltså denna gång att tas hem av Tyskland på 6 poäng. Med andra ord blir det en repris på EM 2016 när Portugal tog sig vidare från gruppen som bästa grupptrea.

  • Vi tror på ett oavgjort resultat 1-1.
Dela på