Dagens speltips: Liverpool – Arsenal med högsta odds

Toppmöte väntar i tredje omgången när Liverpool tar emot Arsenal på Anfield. Den regerande Champions League-mästaren är ganska klar favorit men behöver prestera på topp om de ska ta alla tre poäng mot Arsenal. Klopps mannar har gått rent de två första omgångarna och har dessutom lyckats vinna Europeiska Supercupen efter segern mot Chelsea. Senaste gången lagen möttes slutade med 5-1-seger för Liverpool och även om det kanske inte blir samma siffror den här gången är Liverpool ganska klara favoriter.

För Arsenal har det också varit en bra inledning även om lagen man mött lämnat en del att önska. Men Emery har lett sitt lag till två segrar mot Newcastle och Burnley och står på full poäng efter två omgångar. Faktum är att Liverpool och Arsenal är de enda lagen som står på ful pott efter två spelade matcher vilket innebär att detta är en tidig seriefinal.

Speltips med högsta odds Liverpool – Arsenal

  • Liverpool är ruggigt starka för tillfället och vi tror det kommer att visa sig. Vi spelar Liverpool som segrare till oddset 1,51 hos Unibet.
  • Målglada tillställningar brukar det bli när Liverpool och Arsenal spelar fotboll. Vi tror på på något liknande den här gången och lägger över 2,5 mål hos till oddset 1,43 hos Bet365.
  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
  • Salah är en anfallare av rang och vi tror han hittar nätet mot Arsenal. Vi väljer att spela Salah som målskytt till oddset 2,02 hos William Hill.

Analys av speltips inför Liverpool – Arsenal

Säsongen har precis börjat men det ser ut som att Liverpool återigen blir en titelkandidat. Laget har inlett säsongen strålande och plockat två vinster av två möjliga i Premier League. Dessutom vann man Europeiska Supercupen mot Chelsea och leder tabellen i Premier League. Klopp kommer få en staty i staden om resultaten fortsätter på inslagen väg men säsongen är lång och laget ska slåss på flera fronter.

Arsenal har också fått en fin start på säsongen och är tillsammans med Liverpool det enda laget som är obesegrat efter två omgångar. Det gör att vi har en seriefinal (om än väldigt tidig) och det är alltid trevligt. Med tanke på att City redan tappat poäng efter två omgångar vill Liverpool fortsätta att gå rent för att hålla avståndet intakt. Därför spelar vi en rak hemmaseger och får oddset 1,51 hos Unibet.

Senaste gången lagen ställdes mot varandra på Anfield slutade det 5-1 till Liverpool. Att det blir samma siffror i detta möte är långt ifrån säkert men vi tror på en målglad tillställning. Liverpool har gjort sex mål på sina två inledande omgångar medan arsenal har gjort tre. Dessutom har båda lagen släppt in mål. Därför väljer vi att spela över 2,5 mål och hittar bra odds på det spelet hos Bet365.

Mohamed Salah har presterat strålande fotboll två säsonger i rad för Liverpool och ser inte ut att vara svagare säsongen 2019/20. Vi tror att han lyckas göra mål mot Arsenal den här gången också. Därför spelar vi Salah som målgörare till oddset 2,02 hos William Hill.