Inför El Clásico

El-Clasico 2021

Det har blivit dags för en av årets fotbollshöjdpunkter. Real Madrid och FC Barcelona gör upp i El Clasico och det står väldigt mycket på spel. Det går inte att komma ifrån att förloraren av matchen mycket väl också är borta från kampen om ligatiteln, i alla fall gäller det Real om de förlorar.

El Clasico 2021 Odds

Med tanke på att Atletico ligger före båda klubbarna är tre poäng oerhört viktigt när det börjar dra ihop sig. Båda lagen har haft ganska ojämna säsonger men har hittat formen på slutet. Därför är det som vanligt ovisst när lagen ställs mot varandra.

    Spela på El Clásico här

  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
  2. 18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Kan Real Madrid fortsätta på sin fina trend?

Real Madrid har hittat formen på slutet och börjat rada upp segrar. I senaste matchen vann de komfortabelt mot Liverpool med 3-1 och har ett lysande utgångsläge inför andra kvartsfinalen. I ligan har laget sju segrar och två oavgjorda på de nio senaste matcherna samtidigt som laget också slagit ut Atalanta ur Champions League.

Mot Liverpool i veckans Champions League var det det både det nya och gamla gardet som klev fram när Kroos och Modric dominerade mitten totalt samtidigt som Vincius Junior gjorde sitt livs match. Nu gäller det att fortsätta på inslagen väg för Zidane och hans mannar om hoppet om ligatiteln ska leva.

FC Barcelona har sex raka segrar i La Liga

1-4 mot PSG hemma på Camp Nou var en rejäl smäll för klubben som haft en turbulent säsong. Uttåget i Champions Leagues åttondelsfinal är givetvis en besvikelse men i ligan har man närmat sig toppen. Avståndet till Atletico Madrid är nu endast en poäng och en seger mot Real Madrid skulle innebära att avståndet till värsta rivalen Real Madrid är fem poäng.

I La Liga har ”Barca” hittat formen och vunnit sex raka matcher. Dessutom lyckades man vända 0-2 till seger 3-2 mot Sevilla i semifinalen av Copa del Rey. Trots en svag säsong har man fortfarande möjligheten att vinna såväl ligan och spanska cupen.

Speltips inför helgens El Clasico

Räkna med ett intensivt möte mellan två lag som fått upp farten rejält på sistone. Real Madrid har fördel av hemmaplan men är samtidigt underdogs. ”Los Blancos” har vunnit de två senaste mötena mot Barcelona men det är svårt att dra några direkta slutsatser av de matcherna då varje El Clasico lever sitt egna liv.

Den här gången tror vi dock att Real Madrid vinner för tredje gången. De har ett starkare lag och Zidane har mer erfarenhet av dessa viktiga matcher. Vi väljer därför att spela Real Madrid som segrare hemma mot FC Barcelona.

Speltips: Real Madrid vinner hemma mot FC Barcelona