Speltips Hockey

Vi har en bred skara av rekare med stort kunnande inom ishockey som gör allt för att kunna återge så bra spelvärde som möjligt med sina analytiska ishockey speltips. Våra rekare har god koll på vad som händer i ishockeyns värld i den inhemska ligan SHL, men även NHL och svenska landslaget.

Våra senaste hockey speltips

Är man en ishockeybettare delas intresset mellan NHL och SHL under vintern, och även i de turneringar där Tre Kronor deltar. Världens bästa hockeyliga NHL kommer alltid att ha ett stort intresse kring sig bland svenska bettare eftersom att Sveriges bästa hockeyspelare spelar i ligan.

Intresset från publiken kring SHL växer bara mer och mer för varje år och därför även kunnandet inom sporten vilket lockar till sig fler som vill betta på ligan. Därför vill vi kunna förse alla som är intresserade av ligan med heta och genomtänka speltips. Sverige har ett av världens bästa och mest framgångsrika landslag inom ishockeyn därför är det alltid ett stort intresse kring Tre Kronor i alla de turneringar där de deltar eftersom att de alltid räknas till en av guldkanditaterna. Våra rekare försöker att vara så heltäckande som möjligt inom ishockeyn och hitta de bästa oddsen.