Speltjanst.se

speltjanstSpeltjänst är en reduceringstjänst för Stryktipset och Europatipset som lanserades av Daytime Media House AB (DMH) i början av 2014.

Speltjänst innehåller tjänster och verktyg för den som vill finslipa sitt spelande på Svenska Spels och ATG:s poolspelsprodukter. Här finns bland annat reduceringsverktyg för Svenska Spels Stryktipset och Europatipset, och fler verktyg kommer att släppas framöver.

Att bli medlem hos Speltjänst och använda sig av reduceringsverktygen är gratis.

Hos Speltjänst kan du enkelt skapa ditt eget Stryktipset eller Europatipset system. Till din hjälp hittar du lättåtkomlig information, matchstatistik och experttips som hjälper dig att fatta rätt beslut. Du kan läsa mer om den information som speltjänst erbjuder längre ner. När du har skapat ditt system kan du använda reduceringstjänsten för att reducera ditt system till en insatsnivå som du känner dig bekväm med. När du skapat ett system (reducerat eller fullständigt) som du känner dig nöjd med kan du lämna in det direkt genom ett klick med musen. Klicket för dig vidare till Svenska Spel där du ombeds logga in. Du behöver ditt kundnummer när du loggar in. När du loggat in finns ditt system där redo att lämna in. Svenska Spel hanterar transaktionens säkerhet och speltjänsten tar aldrig del av ditt inlämningslösen eller andra inloggningsuppgifter. Speltjänst ger dig med andra ord den information och de verktyg som du behöver för att enkla skapa professionella spelsystem direkt från din dator.

System som du skapar med hjälp av Speltjänst rättas automatiskt och om du går till sidan med sparade system så¨ser du hur många rätt du hade i varje system. Det oavsett om du lämnande in spelet hos Svenska spel eller inte.

Om du har skapat ett system du tror på men som du inte vill spela på själv så kan du också mycket enkelt skicka systemet till en vän eller bekant.

Speltjänst gör det inte bara enkelt att skapa reducerade system utan ger dig också, som tidigare nämnt, tillgång till all den information du behöver för att maximera dina chanser att vinna. Alla matcher är länkade till statistik och matchfakta. Speltjänsten erbjuder både kvalitativ och kvantitativ data.

  • Kvantitativ data inkluderar 1X2 frekvens, hemmafördelens värde, sannolikheten för olika utfall osv.
  • Kvalitativ data inkluderar skador, tränarintervjuer, laguppställning, form etc.

Speltjänst erbjuder även experttips på varje match. Speltjänstens speltips innehåller dock bara en enkel rad och inga garderingar. Om du vill ha mer experttips rekommenderar speltjänsten att du använder dig av och köper till Sporttjänstens experttips. Sporttjänsten drivs av samma företag som Speltjänst.