SpelaSpel Odds

Lets Dance

Våren är här och det innebär en ny säsong av Lets Dance. Som vi har väntat! På denna sida finns allt du behöver veta om Lets Dance 2021!  Speciellt när det gäller odds på Lets Dance så att du kan göra de bästa betsen.

Vi kommer kontinuerligt att uppdatera sidan så att du alltid hittar den senaste intressanta informationen om Lets Dance här hos oss på SpelaSpel.

Lägg odds på Let's Dance 2021

TavlandeOdds
Filip Lamprecht2.65
Kristina Petrushina2.10
Anis don Demina3.75

Let’s Dance 2021

Detta är den 16:e upplagan av den populära danstävlingen och här går vi igenom allt du behöver veta om odds på Let´s Dance 2021.  Förra året fick vi se en speciell upplaga av tävlingen på grund av pandemin men kunde ändå utse en vinnare i form av John Lundvik som året innan vann Melodifestivalen. I år är det inte bara nya deltagare vi får stifta bekantskap med. David Hellenius och Tilde de Paula Eby som lett programmet de senaste åren ersätts av David Lindgren och Petra Mede. I juryn har Cecilia Lazar blivit ersatt av Dermot Clemenger men i övrigt är både Tony Irving och Ann Wilson kvar.

Speltips Vinnare Let’s Dance 2021

Av alla deltagare som finns med i år tror vi Carola kan bli riktigt farlig. Många år är det artister som vunnit och Carola har folket kärlek. Mycket kan hända fram till finalen men i dagsläget håller vi Carola Häggkvist som favorit till slutsegern av Let’s Dance 2021.

Bästa spelbolag på Let’s Dance 2021

 1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Odds på Let’s Dance 2021

När det kommer till odds och marknader på Let’s Dance 2021 finns det egentligen två marknader tillgängliga hos vissa svenska spelbolag. Från första avsnittet erbjuds på vinnarspel, alltså den deltagare som kommer vinna hela tävlingen. Det varierar ganska stort om favoritskapet håller. 2019 var Kristin Kaspersen favorit från start till mål medan det var mer ovisst 2020. Men ser du en vinnare tidigt kommer oddsen vara som bäst desto tidigare i programmet vi befinner oss. 

Utöver det är det eliminering varje vecka som gäller. Med undantag för första programmet blir Let’s Dance en deltagare fattigare efter varje program. Juryn delar ut poäng på varje uppträdande men det är tittarna som bestämmer vem som ska vara kvar. Du kan oddsa varje vecka på den deltagare du tror ska åka ur programmet. 

Här hittar du bäst odds för Lets Dance

För att hitta de bästa oddsen för Lets Dance ska du besöka Leo Vegas. Dessa har under tidigare år sponsrat Lets Dance, och har därför en nära anknytning till showen.

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Deltagare Let’s Dance 2021

Nedan går vi igenom samtliga deltagare av Let’s Dance och uppdaterar så fort någon blivit eliminerad. Namnet i parentes är danspartnern till respektive tävlande. 

 • Anis don Demian (Katja Lujan Engelholm)

Anis har inte haft riktigt samma raka kurva som vissa andra deltagare men har kommit tillbaka gång på gång. Men mycket tyder på att han får det svårt att nå topp 3 även om Anis haft en fin utveckling och fått mycket beröm av både jury och tittare. Frågan är hur långt det räcker under Let’s Dance 2021?                       

 • Filip Lamprecht (Linn Hegdal)

Filip Lamprecht är favorit att vinna och fortsätter att gå från klarhet till klarhet. Hans flörtiga dans senast fick höga poäng och med tanke på att förhållandet är slut med Peg Parneviks (som i tillägg avföljt honom på Instagram) är det en Lamprecht som kan fokusera helt på dansen. Han har också gjort det fenomenalt under tävlingen och mycket talar för att han går i sin mammas fotspår och lyckas vinna Let’s Dance.

 • Keyyo (Hugo Gustafsson)

Keyyo har fler liv än en katt i Let’s Dance. Efter förra veckofinalen stod det klart att hon skulle lämna efter att förlorat duellen mot Filip Lamprecht. Men efter att den stora favoriten Carola hoppat av fick hon återigen göra comeback i tävlingen. Även om hon redan åkt ut känns det som att hon kan hota ordentligt.

Speltips vinnare av Let’s Dance

Filip Lamprecht har haft en klockren utveckling under hela tävlingen och övertygar bara mer och mer. Visst är det starka konkurrenter, framförallt från Kristina Patrushina, men det tar inte ifrån Lamrechts favoritskap. Som son till den tidigare Let’s Dance-vinnaren Kristin Kaspersen finns det i generna att vinna tävlingen och mycket talar för att han lyckas upprepa bedriften som hans mamma gjorde.

Länge trodde de flesta att Carola skulle vinna men efter att hon hoppat av tävlingen från ingenstans är det en ny person som övertagit favoritskapet.

Hans prestationer har varit de bästa och han har också högst potential. Därför är det svårt att se någon annan skulle kunna kamma hem slutsegern. Av den anledningen spelar vi Filip Lamprecht som vinnare av Let’s Dance 2021.

Programledare och jury

 • Petra Mede
 • David Lindgren
 • Dermot Clemenger
 • Ann Wilson
 • Tony Irving

Så bettar du på Lets Dance

När det gäller bettingmöjligheter för Lets Dance kommer du till exempel att kunna betta på vem som vinner Lets Dance 2021, och det går också att varje vecka rösta på vem som åker ut ur Lets Dance.

Ett tips när du bettar är att lägga dina odds så tidigt som möjligt – åtminstone om du vill säkra dig de högsta oddsen. Det fungerar nämligen som så att i oddsvärlden är det den som sår tidigt som får skörda mest – åtminstone förutsatt att den person som du satsat dina pengar på faktiskt går hem med segern. Ju närmare finalen vi kommer, desto lägre brukar oddsen bli.

Vad är Lets Dance?

Lets Dance är en otroligt populär tv-show där en samling svenska kändisar tillsammans med utbildade dansare och koreografer varje vecka ska framföra en ny dans framför en jury. Efter varje dans får juryn ge sitt betyg, men i slutändan är det svenska folket som avgör vem som vinner.

Varje vecka röstas en ny deltagare ut, och det är tittarna själva som ringer in och röstar på den eller de personer som de vill ska gå vidare i showen. Det danspar som därefter får det lägsta antalet röster, blir också det par som får se sin säsong av Lets Dance avslutad för i år.
Tidigare år har deltagarna bland annat fått dansa rumba, vals och schottis – bara för att nämna några.

Tidigare vinnare

 • John Lundvik & Linn Hegdal – 2020
 • Kristin Kaspersen & Kalle Sterner – 2019
 • Jon Henrik Fjällgren & Katja Luján Engelholm – 2018
 • Jesper Blomqvist & Malin Watson – 2017
 • Elisa Lindström & Yvo Eussen – 2016

FAQ Lets Dance

När startar Lets Dance?

Lets Dance börjar lördag den 20 mars.

Kan man betta på Lets Dance?

Ja, det går absolut att betta på Lets Dance, och du kan med fördel använda dig av denna bettingguide för att hitta de bästa oddsen på Lets Dance 2021.

Vilka är programledare för Lets Dance 2021?

Petra Mede och David Lindgren är årets programledare i Lets Dance.

Var kan man se Lets Dance 2021?

Programmet kommer sändas på TV4 och på TV4 Play.

Hur många säsonger finns det av Lets Dance?

Vi är just nu inne på den 16 säsongen av Lets Dance.