SpelaSpel Odds

Lets Dance

Våren närmar sig med stormsteg – och så gör även årets omgång av Lets Dance. Som vi har väntat! TV4 har valt att hålla oss på halster gällande det mesta, vilket innebär att denna sida till en start kanske kan kännas aningens tunnsådd – men vi lovar att allt eftersom mer information om Lets Dance finns tillgänglig, kommer du också hitta allt du vill veta inför Lets Dance 2021 på denna sida!  Speciellt när det gäller odds på Lets Dance så att du kan göra de bästa betsen.

Vi kommer kontinuerligt att uppdatera sidan så att du alltid hittar den senaste intressanta informationen om Lets Dance här hos oss på SpelaSpel.

Lägg odds på Let's Dance 2021

TavlandeOdds
Filip LamprechtSe odds
Kristina Petrushina2.65
Carola Häggkvist3.25
Michel Tornéus11.50
Anis don Demina14.00
Hanna Hedlund16.00
Suzanne Axell25.00

Let’s Dance 2021

Den 16:e upplagan av den populära danstävlingen ligger för dörren och vi går igenom allt du behöver veta om odds på Let´s Dance 2021 i denna artikel.  Förra året fick vi se en speciell upplaga av tävlingen på grund av pandemin men kunde ändå utse en vinnare i form av John Lundvik som året innan vann Melodifestivalen. I år är det inte bara nya deltagare vi får stifta bekantskap med. David Hellenius och Tilde de Paula Eby som lett programmet de senaste åren ersätts av David Lindgren och Petra Mede. I juryn har Cecilia Lazar blivit ersatt av Dermot Clemenger men i övrigt är både Tony Irving och Ann Wilson kvar.

Speltips Vinnare Let’s Dance 2021

Av alla deltagare som finns med i år tror vi Carola kan bli riktigt farlig. Många år är det artister som vunnit och Carola har folket kärlek. Mycket kan hända fram till finalen men i dagsläget håller vi Carola Häggkvist som favorit till slutsegern av Let’s Dance 2021.

Bästa spelbolag på Let’s Dance 2021

 1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Odds på Let’s Dance 2021

När det kommer till odds och marknader på Let’s Dance 2021 finns det egentligen två marknader tillgängliga hos vissa svenska spelbolag. Från första avsnittet erbjuds på vinnarspel, alltså den deltagare som kommer vinna hela tävlingen. Det varierar ganska stort om favoritskapet håller. 2019 var Kristin Kaspersen favorit från start till mål medan det var mer ovisst 2020. Men ser du en vinnare tidigt kommer oddsen vara som bäst desto tidigare i programmet vi befinner oss. 

Utöver det är det eliminering varje vecka som gäller. Med undantag för första programmet blir Let’s Dance en deltagare fattigare efter varje program. Juryn delar ut poäng på varje uppträdande men det är tittarna som bestämmer vem som ska vara kvar. Du kan oddsa varje vecka på den deltagare du tror ska åka ur programmet. 

Här hittar du bäst odds för Lets Dance

För att hitta de bästa oddsen för Lets Dance ska du besöka Leo Vegas. Dessa har under tidigare år sponsrat Lets Dance, och har därför en nära anknytning till showen.

 1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Deltagare Let’s Dance 2021

Nedan går vi igenom samtliga deltagare av Let’s Dance och uppdaterar så fort någon blivit eliminerad. Namnet i parentes är danspartnern till respektive tävlande. 

 • Carola Häggkvist (Tobias Karlsson)

Carola är en av Sveriges mest folkkära sångerskor. Slog igenom 1983 med låten ”Främling” som är det mest sålda albumet i Sveriges historia. Vann Eurovision Song Contest 1991 med ”Fångad av en stormvind” och har sedan dess haft en lång och framgångsrik karriär som artist och sångerska. Kan bli en livsfarlig deltagare i Let’s Dance 2021. 

 • Martin Melin (Maria Zimmerman)

Martin Melin är Sveriges kändaste polis. Utöver sitt yrke som konstapel är han också författare och TV-personlighet. Han blev känd för svenska folket i samband med sitt deltagande i tv-programmet Expedition Robinson där han lyckades vinna den första upplagan år 1997. Har också skrivit tre böcker och kandiderade 2018 till riksdagen för Liberalerna men kom inte med. 

 • Suzanne Axell (Tobias Bader)

Fantastiska Suzanne Axell är programledare för SVT:s Fråga doktorn och är också medicinsk hedersdoktor vid Karolinska institutet. Har också synts i På Spåret och vann den andra säsongen av Alla mot Alla med Filip och Fredrik tillsammans med David Sundin. Är väldigt folkkär och en sann glädjespridare.

 • Hanna Hedlund (Tobias Wallin)

Hanna Hedlund är en artist och sångerska som slog igenom med dunder och brak 2000 med den tidlösa låten ”Anropar Försvunnen”. Hon har också synts som domare i Talang och var tidigare programledare för Singing Bee. Har varit med i Melodifestivalen ytterligare gånger och syns återkommande som sångerska i husbandet till ”Hellenius Hörna”

 • Michel Tornéus (Jasmine Takács)

Som sig bör ska det alltid finnas en idrottare i Let’s Dance och det återstår att se om Michel Tornéus kan upprepa Jesper Blomqvists succé som gick och vann hela tävlingen 2017 vilket också Anton Hysén, Ingemar Stenmark, Magnus Samuelsson och Martin Lidberg gjort. Michael Tornéus har en före detta längdhoppare som än idag har det svenska rekordet i längdhopp på 8,44 meter.  

 • Anis Don Demina (Katja Lujan Engelholm)

Anis Don Demini är en svensk sångare, DJ, musiker och YouTuber. De som eventuellt inte känner till hans musik kanske istället känner igen 27-åringen från när han var en av programledarna av Melodifestivalens andra deltävling tillsammans med Oscar Zia. Anis Don Demini har också tävlat i programmet två gånger och 2020 nådde han final med ”Vem e som oss”. 

 • Filip Lamprecht (Linn Hegdal)

Filip Lamprecht har mycket press på sig då hans mamma Kristin Kaspersen gick och vann tävlingen 2019 i överlägsen stil. Förutom att vara en kändisson är han också sedan 2017 tillsammans med artisten Peg Parnevik känd från tv-serien Parneviks. 

 • Keyyo (Hugo Gustafsson)

Krisina Patrushina, eller Keyyo som hon är mer känd som, är blott 24 år men har redan etablerat sig som komiker och programledare. Den rysk-svenska komikern gjorde sig ett namn genom att lägga ut humoristiska videobloggar på YouTube men har också haft en egen humorserie på SVT Play som kallas Keyyo & Co och driver idag podden Frågar åt en kompis samt är en av programledarna för Morgonpasset i P3. 

 • Janne Josefsson (Malin Watson)

Den grävande journalisten Janne Josefsson har länge varit känd för det svenska folket för sitt gedigna arbete i Uppdrag Granskning. Men att Josefsson har en annan sida har vi också fått se i det populära frågesportsprogrammet ”Alla mot Alla” som leds av Filip och Fredrik. Kan gå långt i tävlingen på grund av den stora kärlek från folket han har. 

Programledare och jury

 • Petra Mede
 • David Lindgren
 • Dermot Clemenger
 • Ann Wilson
 • Tony Irving

Så bettar du på Lets Dance

När det gäller bettingmöjligheter för Lets Dance kommer du till exempel att kunna betta på vem som vinner Lets Dance 2021, och det går också att varje vecka rösta på vem som åker ut ur Lets Dance.

Ett tips när du bettar är att lägga dina odds så tidigt som möjligt – åtminstone om du vill säkra dig de högsta oddsen. Det fungerar nämligen som så att i oddsvärlden är det den som sår tidigt som får skörda mest – åtminstone förutsatt att den person som du satsat dina pengar på faktiskt går hem med segern. Ju närmare finalen vi kommer, desto lägre brukar oddsen bli.

Vad är Lets Dance?

Lets Dance är en otroligt populär tv-show där en samling svenska kändisar tillsammans med utbildade dansare och koreografer varje vecka ska framföra en ny dans framför en jury. Efter varje dans får juryn ge sitt betyg, men i slutändan är det svenska folket som avgör vem som vinner.

Varje vecka röstas en ny deltagare ut, och det är tittarna själva som ringer in och röstar på den eller de personer som de vill ska gå vidare i showen. Det danspar som därefter får det lägsta antalet röster, blir också det par som får se sin säsong av Lets Dance avslutad för i år.
Tidigare år har deltagarna bland annat fått dansa rumba, vals och schottis – bara för att nämna några.

Tidigare vinnare

 • John Lundvik & Linn Hegdal – 2020
 • Kristin Kaspersen & Kalle Sterner – 2019
 • Jon Henrik Fjällgren & Katja Luján Engelholm – 2018
 • Jesper Blomqvist & Malin Watson – 2017
 • Elisa Lindström & Yvo Eussen – 2016

FAQ Lets Dance

När startar Lets Dance?

Lets Dance börjar lördag den 20 mars.

Kan man betta på Lets Dance?

Ja, det går absolut att betta på Lets Dance, och du kan med fördel använda dig av denna bettingguide för att hitta de bästa oddsen på Lets Dance 2021.

Vilka är programledare för Lets Dance 2021?

Petra Mede och David Lindgren är årets programledare i Lets Dance.

Var kan man se Lets Dance 2021?

Programmet kommer sändas på TV4 och på TV4 Play.

Hur många säsonger finns det av Lets Dance?

Vi är just nu inne på den 16 säsongen av Lets Dance.