Odds Oscars 2021 – Betta på Oscarsgalan 2021

The Oscars 2021

Det är dags för Oscarsgalan 2021 – den 93:e upplagan av Oscars. Det är totalt 24 olika kategorier i vilka en varsin vinnare ska koras och dessa inkluderar till exempel Bästa Manliga/Kvinnliga Biroll, Bästa Kostym, Bästa Klippning, Bästa Foto – ja, du fattar. I vanlig ordning blir allting lite, lite bättre om man bara får betta på något – och detta gäller såklart även Oscarsgalan. Som vi tänker betta på Oscarsgalan 2021! Du som också känner att betting på Oscarsgalan 2021 känns som en bra idé är varmt välkommen att ta del av våra presentationer av de olika kategorierna, med tillhörande Oscars odds och speltips.

Speltips Oscar – Bästa Film

Detta är den kategori som det kanske är allra mest prestigefyllt att vinna en Oscar för. Enligt bettingbolagens Oscars Odds 2021 är det filmen Nomadland som är en solklar vinnare av Bästa Film – och det räcker nästan med att läsa om filmen för att förstå varför denna räknas som en given seger. Gapet från Nomadland (vilken dessutom är nominerad i fler kategorier i Oscarsgalan Odds 2021) ned till tvåan på listan är väldigt långt i oddsmått mätt.

Den film som just nu ligger som favorit till andraplatsen till att få gå hem med den gyllene statyetten är The Trial of the Chicago 7. Även om inte bettingbolagen ger denna film de bästa Oscars Oddsen, tror vi ändå att The Trial of the Chicago 7 kan vara en stark kandidat till segern. Filmer om moral och upplopp ligger liksom väldigt rätt i tiden just nu, så att säga. Också denna film har ett flertal nomineringar i olika kategorier och vi tror det kan bli storslam under Oscars 2021 för denna moraliserande upploppsfilm – ett tips för dig som tänkt betta på Oscarsgalan 2021.

Odds Bästa film – Oscars 2021

FilmOdds 
NomadlandSe Odds 
The Trial of the Chicago 76.500 
Minari12.00 
Promising Young Woman14.00 
Mank21.00 
Judas & the Black Messiah21.00 
Sound of Metal26.00 
The Father41.00 

Topp fyra spelbolag för Underhållning & Specialer

  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
  2. 18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Speltips Bästa Kvinnliga Huvudroll

Också denna kategori är en sådan som har en ganska så självklar vinnare – åtminstone om vi frågar bettingbolagen. Oscarsgalan Odds 2021 favorit till vinsten i denna kategori är Carey Mulligan för sin huvudroll i filmen Promising Young Woman. Från Carey ned till oddsbolagens tvåa på listan – Andra Day – är det ett relativt stort hopp och i denna kategori tror vi på att det är Carey som går hem med segern. Antingen hon, eller listans trea Frances MacDormand som spelar i filmen Nomadland.

Även om Frances har avsevärt högre odds vill vi inte räkna ut henne helt ändå – Nomadland är en film som har stor vinstpotential under årets Oscars.

Odds Bästa Kvinnliga Huvudroll Oscars från Leovegas

Kvinnliga HuvudrollOdds 
Carey Mulligan (Promising Young Woman)Se Odds 
Viola Davis (Ma Rainey’s Black Bottom)3.00 
Frances McDormand (Nomadland)4.90 
Andra Day (The United States vs. Billie Holiday)6.50 
Vanessa Kirby (Pieces of a Woman)15.00 

Speltips Bästa Manliga Huvudroll 2021

I denna kategori behöver inte ens övriga nominerade dyka upp på galan – så stort är avståndet från bettingbolagens favorit när det gäller Oscars Odds 2021 för Bästa Manliga Huvudroll. Den skådespelare som bör dyka upp på galan för att hämta sitt pris är Chadwick Boseman, för sin huvudroll i filmen Ma Rainey’s Black Bottom. Övriga skådespelare som kan stanna hemma är Anthony Hopkins (The Father), Riz Ahmed (Sound of Metal – otroligt bra och gripande film, se den!), Steven Yeun (Minari) och Gary Oldman (Mank).

Om det inte framgick tydligt nog är alltså vårat tips gällande vinnare av Bästa Manliga Huvudroll 2021 Chadwick Boseman.

Odds Bästa Manliga Huvudroll Oscars från Unibet

Manliga HuvudrollOdds 
Chadwick Boseman (Ma Rainey’s Black Bottom)Se Odds 
Anthony Hopkins (The Father)7.50 
Riz Ahmed (Sound of Metal)15.00 
Steven Yeun (Minari)26.00 
Gary Oldman (Mank)34.00 

Speltips Bästa Kvinnliga Biroll – Oscarsgalan

I denna kategori är det faktiskt just nu Maria Bakalova som leder Oscars Odds 2021 – och detta gör hon för sin insats i den senaste filmen om Borat; Borat Subsequent Moviefilm. Hur festligt som helst tycker vi, eftersom det annars mest brukar vara biroller från dramafilmer som nomineras. Detta är för övrigt inte den enda kategori som Borat-filmen är nominerad i.

Det är inte ett särskilt stort hopp från Maria Bakalovas Oscars Odds 2021 till nästa nominering – och detta är vårt speltips till vinsten, nämligen Youn-Yuh Jung. Denna nominering har hon fått för sin insats i filmen Minari. Även om denna skådespelerska har många år i branschen är hon ny för oss. Hon kommer nämligen från Sydkorea och det är också där hon under sin livstid varit aktiv som skådespelerska.

Odds Bästa Kvinnliga Biroll – Oscars 2021

Kvinnliga BirollOdds 
Youn Yuh-jung (Minari)Se Odds 
Maria Bakalova (Borat Subsequent Moviefilm)4.50 
Glenn Close (Hillbilly Elegy)8.50 
Olivia Colman (The Father)14.00 
Amanda Seyfried (Mank)19.00 

Speltips Bästa Manliga Biroll

Kommer ni ihåg att en skådespelerska från den senaste filmen om Borat var nominerad till Bästa Kvinnliga Biroll? I denna kategori – Oscar för Bästa Manliga Biroll – hittar vi självaste Borat som tvåa på listan över Oscarsgalan Odds 2021 (eller ja, Sacha Baron Cohen som han heter på riktigt, om man ska vara noga). Det är dock inte för hans roll som Borat som han fått sin nominering. Istället är det för den roll han spelar i filmen The Trial of the Chicago 7 (vi sa ju det – storslam) som han fått sin nominering. Det är det vi säger – upplopp är den stora grejen i år. Sacha Baron Cohen är dock ”bara” tvåa på Oscars Odds 2021 listan – framför honom (med avsevärt bättre odds för vinst) finner vi Daniel Kaluuya som nominerats för sin insats i filmen Judas and the Black Messiah.

Odds Oscars 2021 – Bästa Manliga Biroll

Manliga BirollOdds 
Daniel Kaluuya (Judas And The Black Messiah)Se Odds 
Paul Raci (Sound of Metal)11.50 
Sacha Baron Cohen (The Trial Of The Chicago 7)11.50 
Leslie Odom Jr. (One Night in Miami)15.00 
LaKeith Stanfield (Judas And The Black Messiah)125.00 

Odds Oscars 2021: Bästa Regi

Bästa Regi Odds 
Chloe Zhao (Nomadland)Se Odds 
David Fincher (Mank)11.00 
Lee Isaac Chung (Minari)18.00 
Emerald Fenell (Promising Young Woman)21.00 

Odds Oscars 2021: Bästa animerade film från Betsson

Bästa animerade filmOdds 
SoulSe Odds 
Wolfwalkers9.00 
Onward21.00 
Over the Moon29.00 

Odds Oscars 2021: Bästa dokumentär från Betsson

Bästa dokumentärOdds 
My Octopus TeacherSe Odds 
Time3.75 
Crip Cramp8.00 
Collective10.00 
The Mole Agent34.00 
När är Oscarsgalan 2021?

Årets Oscars är den 25e April 2021 – i Svensk tid blir det 26e April 02.00-05.00.

Har Oscars 2021 flyttas fram?

Ja, galan skulle hållas den 28e Februari men har nu flyttats till 25e april på grund av rådande pandemi.

Kan man betta på Oscarsgalan?

Ja det finns mängder av odds på Oscars inom alla kategorier. De bästa oddsen hittar du här!

Kommer det att vara publik på Oscarsgalan 2021?

Nej inte som vi är vana att se det. Det kommer att vara vissa personer på plats, men inte som direkt publik.