Fotbollspengar.se

fotbollspengarFotbollspengar är en svensk produkt som marknadsförs som ett verktyg för alla som vill lära sig hur de kan vinna stora pengar på fotboll varje månad. Helt skattefritt. Produkten garanterar inte att man vinner på varje match man spelar på utan hävdar att den ger dig den kunskap du behöver för att vinna över tid.

Hur mycket de säger man kan vinna varje månad har varierat över tiden men siffror som har nämnts i marknadsföring för denna produkt har mestadels varierat mellan 10 till 60 000 kr i månaden. Det som gör det möjligt att vinna dessa pengar är den hemliga kunskap som du får ta del av när du köper produkten. Kunskap som de flesta spelare inte har. Om du köper fotbollspengar för mellan 1490 -3490 kr (exakt pris beror på vilket paket du väljer) får du en 55-sidig manual samt en rad andra bonusar. Vilka andra bonusar du får beror på vilket paket du köper. För 3490 kr får du vid sidan av manualen bland annat också ett program för att automatisera din handel.

Fotbollspengar är en betting produkt med ett tveksamt rykte. Vissa anser att produkten är en ren bluff medan andra anser att det är en bra prisvärd om än lite dyr produkt. Sanningen är någonstans mitt emellan. Reklamen för produkten är såsom i många andra fall för hypad och ger intrycket av att du köper en mirakelprodukt som garanterar dig att vinna pengar. Det finns inga sådana produkter. Om någon hittat ett lagligt system att alltid vinna på sportsbetting skulle de själva använda det för att bli snuskigt rika. De skulle inte sälja det till allmänheten för några få tusen kronor.

Detta innebär dock inte att fotbollspengar inte erbjuder något värde. Manualen innehåller mycket bra information som hjälper dig att tjäna pengar genom att spela på fotboll hos Betfair (eller annan sportbörs). Informationen i manualen uppdateras regelbundet för att spegla ändringar på marknaden. De metoder som beskrivs i manualen kan öka dina chanser att vinna men garanterar inte framgång som spelare.

Ingen av informationen som ingår i fotbollspengar är dock unik för fotbollspengar. All information som är en del av manualen finns att läsa gratis online. Information är dock spridd över många olika svenska och engelska sidor. Om du har tid och energi att läsa bettingsidor och ta till dig den information de ger dig kan du lära dig allt utan att köpa fotbollspengar. I fotbollspengar manual har någon annan tagit sig tiden att sammanställa denna information åt dig så att du snabbt och enkelt kan få tillgång till den. Vissa av metoderna i manualen är relativt komplexa och kan ta lite tid att lära sig medan andra är mycket lätta att förstå.

Fotbollspengar kan alltså vara en relativt bra produkt om du vill ha en redan sammanställd guide som låter dig lära dig mer om hur du kan bli en framgångsrik spelare och är villig att betala för det. Om du har ont om pengar men mycket tid kan det vara bättre att istället läsa så mycket du kan online och därigenom lära dig samma tekniker.