Travtjansten.se

travtjanstTravtjänsten är ett företag som säljer en lång rad olika produkter som är designade för att öka dina chanser att vinna när du spelar på trav. Samtliga deras produkter innehåller speltips, djuplodande analyser samt den information du som spelare behöver för att komma till dina egna slutsatser om vilka hästar som är bäst att spela på.

Travtjänsten erbjuder ofta särskilt bra tips inför lopp på Solvalla. Detta då deras kontor ligger vid Solvalla och att de har mycket goda kontakter här.

Travtjänsten erbjuder vid sidan av sina vanliga tjänster också en blogg och en podcast om trav och spel på trav.

Travtjänsten erbjuder följande produkter:

V75

V75 är en tjänst som släpps varje fredag klockan 14:00. Tjänsten som kostar 149 kr består av speltips, analyser och information som hjälper dig att skapa en så bra V75 rad som möjligt. Alla information som ingår i tjänsten är så färsk som möjligt för att bäst representera det aktuella läget. Travtjänsten baserar sina V75 speltips och de analyser de gör utifrån hästarnas tidigare prestationer. Travtjänsten har sin egen utförliga databas som de använder sig av för detta vid sidan av ATG:s egen historiska databas. Målet är att så bra som möjligt avgöra dagsformen för varje häst. Hästen dagsform är dock bara en del av ekvationen. Travtjänst ser även till en lång rad andra faktorer såsom hur en viss häst tycker om vissa banor, distanser, kuskar, spår etc. Travtjänsten ringer även upp kuskar och tränare för att intervjua dessa för att att få den senaste insider infon och beakta den i sina analyser.

Travtjänsten baserar sina system på ”spelvärdesprincipen”. ”spelvärdesprincipen” innebär att man ser till den chans man tror en häst har att vinna mot de odds som hästen erbjuder. Man spelar sedan på de hästar som ger bäst värde. Speltipsen innehåller med andra ord inte nödvändigtvis de hästar som är troligast att vinna utan de hästar som ger bäst värde i förhållande till deras vinstchans. ”spelvärdesprincipen” låter spelare vinna mycket pengar över tid.

V86

Travtjänsten erbjuder en tjänst för V86 som är mycket lik den de erbjuder för V75. Även denna produkt kostar 149 kr. Travtjänstens V86 produkt finns tillgänglig klockan 14:00 varje V86 onsdag.

V65

Produkten för V65 släpps klockan 21 dagen före V65 loppen. Rapporterna är mycket utförliga och uppbyggda på samma sätt som produkten för V75. Analysen för V65 kostar 99 kr.

V64

Travtjänsten släpper analyser för V64 klockan 14:00 på måndag, Tisdag, Torsdag, och Fredag. På Söndag blir analyserna tillgängliga klockan 18:00. V64 analyser kostar 99 kronor per analys. Dessa analyser är uppbyggda på samma sätt och håller samma kvalitet som V75 analyserna.

V4

Analyser för V4 finns tillgängliga Måndag till Lördag klockan 21:00. Analyserna släpps en dag innan spelstart. V4 Rank & Spel kostar 99 kr och är precis som travtjänstens samtliga andra analyser konstruerade efter ”spelvärdesprincipen”.

Slutspelet och Slutspelet DD

Produkten slutspelet finns tillgänglig både som digital produkt och som telefontjänst. Telefontjänsten kostar 19,90 kr/min och den digitala versionen mellan 79 och 169 kronor beroende på vilket spel du är intresserade av. Slutspelet är en produkt för dig som vill ha den allra färskaste informationen precis innan spelstart så att du kan ta de senaste händelserna i beaktande när du skapar eller finslipar ditt system. Slutspelet innehåller saker såsom hur hästarna beter sig under uppvärmningen, skador som har uppstått i sista minuten och banförhållanden. Slutspelet ger dig de bästa möjliga förutsättningarna för att skapa en vinnande kupong.

DD

Produkten för dagens dubbel kostar 59 SEK och görs tillgänglig dagligen. Denna produkt är baserad på samma omfattande analyser som travtjänstens andra produkter.

Travtjänsten erbjuder även en rad mobiltjänster som du kan ringa upp för att få tillgång till analyser och speltips. Deras mobiltjänster kostar mellan 15 och 20 kronor minuten att ringa.