Pokerturneringar online för Texas hold’em

bord

De flesta pokerturneringarna spelas i varianten Texas hold’em och här presenteras några alternativ beroende på vad du är ute efter – hos vilket pokerrum du kan spela och vilka typer av turneringar som finns att välja mellan.

Det stora urval som PokerStars uppvisar när det gäller pokerturneringar är helt enkelt oöverträffat och det är inget undantag när det kommer till pokerturneringar för Texas hold’em. Vi startar med en genomgång av det översvallande utbudet i detta rum där vi tipsar om de mest attraktiva turneringarna.

Pokersajterna med de bästa turneringarna

  1. Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor
  2. Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor

Sunday Million

Sunday Million är flaggskeppet i PokerStars turneringsutbud och den största veckoturnering du kan hitta när det gäller prispengar – $1 miljon står på spel varje vecka. Som framgår av namnet spelas turneringen på söndagar och startid är 20:30. Inköpet är $215.

Sunday Storm

Pokerturneringen Sunday Storm hos PokerStars är i sitt slag unik: den erbjuder vanliga spelare chansen att få vara med i en uppgörelse om $300 000, i svenska pengar cirka 2 miljoner kr. Med vanliga spelarna avses här de som inte vill lägga över $100 på ett turneringsinköp, inköpet till Sunday Storm är oansenliga $11.

Vill du medverka i denna turnering är speltiden 19:30 varje söndag. Den äger rum på PokerStars och du hittar den i lobbyn via ”Turneringar” – ”Alla”.

Vill du inte investera $11 i ett turneringsinköp kan du även hitta satelliter där du kan anmäla dig med FPP-poäng.

Sunday Storm är definitivt en av de mest populära turneringar PokerStars eller något annat pokerrum erbjuder. Deltar du här ska du förvänta dig tusentals av konkurrenter om prispengarna och blir du inte utslagen i en av de första faserna bör du planera in en lång sittning.

Sunday 6-Max

Föredrar du shorthanded-bord erbjuder Sunday 6-Max den största prispotten med $100 000 garanti. Startid är 23:00 och inköpet är $162.

PartyPoker är ett annat pokerrum som tillhör den absoluta toppkategorin när det gäller pokerrum med turneringar för Texas hold’em. Deras största turnering har $1 miljon i prispengar och spelas ett par gånger per år. Bland de största regelbundna turneringarna mätt i prispengar finns $100,000 Gtd High Roller som spelas på söndagar 19:00. Inköpet är $500 och garantin $100 000. För dig som gillar att spela med djupa stackar och långa blindnivåer spelas $2,000 Gtd Deepstack NL Hold’em varje dag kl. 15:45. Blindnivåerna är 15 minuter och startmarker 5000.

Vid sidan om PartyPoker kommer Full Tilt Poker högt om man rankar efter turneringsutbud.

Full Tilt Poker

Full Tilt Poker är också ensamma om 2 speciella turneringsformer: Escalator– och On demand-turneringar. Escalator-turneringarna har en speciell blindsstruktur, blindnivåerna blir längre desto längre turneringen pågår.

On Demand-turneringar fungerar som Sit & Gos genom att turneringar startar då tillräckligt antal spelare anmält sig, fast dessa har också sen registrering vilket innebär att du kan hoppa in en bit senare i turneringen.

Vid sidan av detta erbjuds även Rush Poker-turneringar. Rush Poker är originalet när det kommer till snabbpoker och erbjuder högsta möjliga speltempo.

En artikel som ämnesmässigt ansluter till denna är Pokerturneringar online för Omaha.

$100,000 Gtd High Roller

Pokerturneringen $100,000 Gtd High Roller hos PartyPoker har en garanterad prissumma på $100 000 och eftersom inköpet är $500 exklusive rake kommer det bli övervärde om färre än 200 spelare registrerar sig och detta händer faktiskt då och då.

Vad som främst lockar med en highroller-turnering är att stora prispengar fördelas på relativt få spelare – då de har ett högt inköp kommer många av denna anledning låta bli att anmäla sig. Har du en rejäl bankroll och vill spela en turnering med goda chanser att ta hem en stor prissumma kan detta vara något för dig.

Denna turnering spelas förstås som Texas hold’em No Limit och den avgörs varje söndag kl. 21:00. Inköpet är $530. Du hittar den på PartyPoker i lobbyn via sökvägen ”Turneringar” – ”Alla”.