Pokerturneringar online för Texas hold’em

bordDe flesta pokerturneringarna spelas i varianten Texas hold’em och här presenteras några alternativ beroende på vad du är ute efter – hos vilket pokerrum du kan spela och vilka typer av turneringar som finns att välja mellan.

Det stora urval som PokerStars uppvisar när det gäller pokerturneringar är helt enkelt oöverträffat och det är inget undantag när det kommer till pokerturneringar för Texas hold’em. Vi startar med en genomgång av det översvallande utbudet i detta rum där vi tipsar om de mest attraktiva turneringarna.

Sunday Million är flaggskeppet i PokerStars turneringsutbud och den största veckoturnering du kan hitta när det gäller prispengar – $1 miljon står på spel varje vecka. Som framgår av namnet spelas turneringen på söndagar och startid är 20:30. Inköpet är $215.

Störst när det gäller antalet anmälda spelare bland veckoturneringar är Sunday Storm. Detta är en relativt billig turnering med ett inköp på $11. Trots detta finns en garanterad prissumma på $300 000 – detta är den stora chansen för småspelaren att spela om betydande vinstsummor.

Föredrar du shorthanded-bord erbjuder Sunday 6-Max den största prispotten med $100 000 garanti. Startid är 23:00 och inköpet är $162.

PartyPoker är ett annat pokerrum som tillhör den absoluta toppkategorin när det gäller pokerrum med turneringar för Texas hold’em. Deras största turnering har $1 miljon i prispengar och spelas ett par gånger per år. Bland de största regelbundna turneringarna mätt i prispengar finns $100,000 Gtd High Roller som spelas på söndagar 19:00. Inköpet är $500 och garantin $100 000. För dig som gillar att spela med djupa stackar och långa blindnivåer spelas $2,000 Gtd Deepstack NL Hold’em varje dag kl. 15:45. Blindnivåerna är 15 minuter och startmarker 5000.

Vid sidan om PartyPoker kommer Full Tilt Poker högt om man rankar efter turneringsutbud.

Full Tilt Poker är också ensamma om 2 speciella turneringsformer: Escalator– och On demand-turneringar. Escalator-turneringarna har en speciell blindsstruktur, blindnivåerna blir längre desto längre turneringen pågår. On Demand-turneringar fungerar som Sit & Gos genom att turneringar startar då tillräckligt antal spelare anmält sig, fast dessa har också sen registrering vilket innebär att du kan hoppa in en bit senare i turneringen. Vid sidan av detta erbjuds även Rush Poker-turneringar. Rush Poker är originalet när det kommer till snabbpoker och erbjuder högsta möjliga speltempo.

En artikel som ämnesmässigt ansluter till denna är Pokerturneringar online för Omaha.