Sunday Million

Sunday Million pokerturnering hos PokerStarsDetta är världens största veckoturnering inom poker online och garanterar de registrerade spelarna chansen att tävla om minst $1 miljon med ett förstapris på $150 000. Pokervarianten är förstås Texas hold’em No Limit och turneringen anordnas hos PokerStars.

Inköpet till Sunday Million kostar $215 och den startar kl. 20:30 varje söndag. Satelliter finns i mängder och genom dessa kan du försöka vinna en plats i turneringen för ett betydligt mindre inköp, närmare bestämt från $0,55 och uppåt.

Vill du medverka i Sunday Million ska du logga in på PokerStars och i lobbyn är sökvägen ”Turneringar” – ”Alla”. För att turneringen ska starta krävs 50 anmälda spelare, men det är knappast något problem då Sunday Million brukar locka ett par tusen spelare.

Eftersom inköpet exklusive avgiften är $200 blir det övervärde om färre än 5000 spelare är registrerade. Inte sällan överstiger dock deltagarantalet 5000 och då blir även den totala prispotten större än den utlovade miljonen. En turnering av detta slag lockar förstås flera pokerproffs och en av vinnarna i år har till exempel varit Russell Thomas som fanns med på finalbordet under WSOP Main Event 2012.