Sugen på att spela poker via fjärrstyrning?

För dig som tröttnat på att huka framför skrivbordet eller förgäves försöka hitta en bekväm ställning framför det lilla tangentbordet på din laptop finns nu ett hett efterlängtat alternativ – fjärrstyrd poker.

Den nya leksaken Wireless Poker Controller är designad för att göra livet bekvämare för spelare av nätpoker samt minska risken för att råka trycka på fel knapp med musen eller pekplattan och tvingas se sina surt förvärvade marker försvinna in i en pott man är dömd att förlora. Tack vare multibords-switchen blir det dessutom enklare än någonsin att hoppa runt mellan många olika bord utan att hamna fel.

Handkontrollen Wireless Poker Controller har knappar för “Bet” “Check/Call” och “Fold”. Dessutom finns det förinställda höjningsknappar för ”x2”, ”x3”, ”x5”, ”pot”, och ”all-in”. Funktioner såsom Raise-O-Meter är utformade för att göra det möjligt att spela ännu snabbare och med mindre risk för slarvfel – särskilt när man multibordar.

För den som vet med sig att han eller hon har en tendens att tilta kan det vara idé att begagna sig av handkontrollens anti-tilt lås. När du råkar ut för en betydande förlust eller en bad beat ser kontrollen helt enkelt till att du inte får spela på en stund tills du hunnit lugna ned dig igen och kan agera logiskt, inte känslomässigt.

Med varje handkontroll följer en CD men den mjukvara som krävs, samt en USB-kabel och en trådlös USB-mottagare. I USA ligger priset kring $100 plus skatt och fraktkostnader.
Än så länge fungerar Wireless Poker Controller på följande pokersajter:

Party Poker
Pokerstars
FullTilt Poker
Ladbrokes Poker
Everest Poker
Titan Poker
Ultimate Bet Poker
Pacific Poker
Paradise Poker

Listan utökas i rask takt så även om ditt favoritställe inte finns med just nu är chansen god att de kommer ansluta sig snart

Mer information finns på PokerControls.com